Mychal-Wytek Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Hola. Už mám PS3 skoro rok a vůbec ho nepoužívám, protože pořád není CFW na ten FW, který mám. Poslední je tuším 3.55 a já mám 3.60. Vím, že updatovat na libovolnou verzi jde, takže se ptám: jde softwarově downgradovat z 3.60, 3.61, 3.65, 3.66, 3.70, 3.72, 3.73? Už fakt nevím, co mám dělat. Hrát bych chtěl, ale nechci platit už tak dost bohaté společnosti...díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Nauč sa používať tlačidlo hladať. Je toho plné fórum. Hľadaj slovo E3 Flasher alebo downgrade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mychal-Wytek Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 E3 flasher znám, proto jsem psal "jak downgradovat softwarově"...nikde jsem to nenašel, takže to nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 hledal jsi dobře -> nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.