Al Capone Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Stáhl jsem si z PS Store The Ballad of Gay Tony, nainstaloval, ale nevím jak ji spustit, v kolonce her není. Zkoušel jsem to dvakrát stáhnou a nainstalovat ale pořád nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sooe Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Není to náhodou jen DLC ke GTA IV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Ano, je to DLC. Ke hraní je potřeba původní hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Al Capone Odesláno Listopad 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 No ja su ale kreten... tak budu kupovat původní hru :) každopádně díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sooe Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Nejsi sám.Takhle sem koupil DLC k AC Brotherhood...Takže sem pak musel koupit AC Brotherhood:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 ale vždyť GTA Ballad of Gay Tony je přece samostatná hra, ještě s tím Lost and Dammed. k tomu původní GTA 4 potřeba není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Pokud jí koupíš na disku spolu Lost and Damned. Pokud máš digitální vezi ze Store, je nutné mít disk s původní hrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 tak to jsem nevěděl. no ještěže jsem koupil krabicovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Al Capone
Stáhl jsem si z PS Store The Ballad of Gay Tony, nainstaloval, ale nevím jak ji spustit, v kolonce her není. Zkoušel jsem to dvakrát stáhnou a nainstalovat ale pořád nic.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.