sedmi1468625578 Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to s PSN u PS3ita. Flashnul si někdo PS3 pomocí tohoto návodu? Chtěl bych se totiž zeptat jak na tom jede PSN. Jestli to tak nejde je jiný zbůsob jak jít PSN na PSN? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Pokiaľ máš CFW odpoveď je jednoduchá, hraješ offline. Na online musíš mať OFW inak ťa bloknú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 PS3ita je někdy z března to je už hodně zastaralý a je to stejnej princip jako ten co jsem napsal já v tutorialech Pokud chceš PSN i CFW na jedný konzoli zároveň tak musíš udělat dual boot ale to vyjde na nejakych 100$+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sedmi1468625578 Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Tak myslím že mi bude stačit jen CFW, stejně jsem nikdy moc online nehrál. A kdybych si chtěl něco zahrát po síti zeženu si originálku a dám tam Oicialní. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sacraficer Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 jak si tam jednou dáš Oficiální FW, už nemůžeš mít CFW. Cesta zpět už nevede...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sedmi1468625578
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to s PSN u PS3ita.
Flashnul si někdo PS3 pomocí tohoto návodu?
Chtěl bych se totiž zeptat jak na tom jede PSN.
Jestli to tak nejde je jiný zbůsob jak jít PSN na PSN?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts