deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2011 Čau, doporučíte mi nějakou dobyvačně-budovatelskou strategii, nejlépe na území Evropy. Ideální by byla tahovka kde můžu dobývat a hospodařit s územím, spravovat kolonie, navazovat diplomacii atd. - prostě něco na způsob Total War. Je jedno jaký to bude období, rád bych ale aby to bylo na reálných mapách a aspoň trochu historických podkladech, ne nějaká totální smyšlenina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmy Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Hrál jsem Age of Empires 2. Jsou tam reálné postavy, třeba Johanka z Arku. Nejlepší strategie, co jsem hrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Stronghold Stronghold 2 Stronghold Legends Age of Empires Age of Empires 2 Company of Heroes Company of Heroes: Opposing Fronts Company of Heroes: Tales of Valor Men of War Men of War: Assault Squad Men of War: Red Tide Men of War: Vietnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Total War Shogun 2, ale i starší díly (odehrávající se v Evropě) Empire Earth Knights and Merchants Sérii Combat Mission: Battle for Normandy, Afghanistan, Shock Force Ještě hra podle knih Hra o Trůny. EDIT: Dále i Codename Panzers a Blitzkrieg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Men of war.. Je ze začátků taková, že ji člověk lehce přehlédne.. Ale pokud ji věnuješ nějakej čas, tak budeš hodně překvapenej.. O vánocích jsem pořídil komp a chtěl jsem najít nějakou parádní hru jako byly aoe 2, cossacks, strongholdy a další..). A musím říct, že je to překvapivě právě tato hra z období druhé světové, která mě opravdu zaujala.. Kde se nic nebuduje, ale i tak se u ní musí opravdu hodně přemýšlet.. ;) Super jsou hlavně možnosti realtime ovládání jednotek, tanků atd; totální destrukce a deformace prostředí; spojení s mikromanagmentem která dělá tuto hru nečím extra.. :) Je tam trochu nádech blitzkriegu, ale tohle mě baví daleko více.. Total war Rome mě také bavil, ale v určitou chvílku jsem se ho přehrál a nyní na něj není chuť.. Shogun (demo) mě moc neoslovilo.. Vypadá to na to samé jako Total War Rome.. Rád bych se tedy zeptal někoho, kdo to hrál, v čem jsou rozdíli mezi novějšími díly a Rome (kromě období, ve kterém se odehrávají).. Anno 1404 je taky zajímavej kousek (hlavně po budovatelské stránce..) k té válečné jsem se zatím nedopracoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ezio555 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Můžu doporučit ANNO 1404, Age Of Empires 2 a Age Of Mythology. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.