Mappleton Odesláno Listopad 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2011 Chci se zeptat,jaké jsou nejlepší hry pro děti ve věku 3 let? Je pro ně vhodné move? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofik Odesláno Listopad 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2011 Řeknu ti to takhle, já bych svoje děti ve 3 nenechával hrát :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Listopad 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2011 A co s nima,když je venku tak hnusně a doma to pořád vymýšlí nějaký píčoviny,jinak je to pro bráchu,já ještě děti naštěstí nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denny11061468626262 Odesláno Listopad 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2011 Řeknu ti to takhle, já bych svoje děti ve 3 nenechával hrát :). asi tak :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 co treba knizky nebo stolni hry? to je tak tezky se trochu snazit? ...to fakt vyrusta super generace, nevim co s deckem, tak sup s nim k pocitaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kumlin Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 co treba knizky nebo stolni hry? to je tak tezky se trochu snazit? ...to fakt vyrusta super generace, nevim co s deckem, tak sup s nim k pocitaci Kejsi :D přesně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Listopad 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 A on je ten počítač nějaký zlo? Je to fůj zatímco knížka nebo stolní hra je dobře? Co je na tom tak špatnýho,to že to na něho svítí nebo co? To na něho svítí i když se dívá na pohádky,který malýho už nebaví,tak jsem si říkal,jestli třeba hra typu super mario nebo podobné by nebyla dobrá pro 3 leté dítě. Myslíte si že mu budu pouštět nějakej Rage nebo Battlefield 3? Fakt vás nechápu Kdybych měl xbox+kinect,tak je to jasný,tam se dítě vyřadí hned třeba na kinect adventures,ale s playstationem je to těžší,tak jsem si myslel,že mi pomůžete :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhonova Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Moje zkušenost: Prckovi jsem se snažil také zhruba od 3 let ukazovat různé hry na PS3, když nebylo co jiného dělat, ale nijak extra ho to nebralo. Teprve až teď (necelých 5 let). Myslím si, že 3 roky je brzo. Nebo aspoň u nás to tak fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 divim se, ze vubec tak maly dite chcete posadit pred PS3 ... uf, drevenej vlacek do ruky a at si jde hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhonova Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Když je nemocný a venku hnusně, druhý prcek se musí držet dále, aby se taky nenakazil...... No a nakonec pokud dorazíš domu po cca 10 hodinách práce. Tak opravdu kolikrát nemáš sílu se dítěti věnovat další 2-3 hodiny na 100%, to už prostě nejde, takže každá minuta, kdy si prcek hraje sám je velmi dobrá minuta. Uvědomte si, ale , že se tu nebavíme o tom, že prcka strčím před PS3 v 17:00 a ve 20:00 ho vyzvednu!! Já se bavím o cca 20-30 minutách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Listopad 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kumlin Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Tak to pak Na nintendo : Donky kong ,Mario Galaxi...... PS3 :Happy feat ,cars , Little big planet (ale to je asi na prcka ještě těžký ) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 no ja k tomu mam jiny pristup, s PC pracuju denne v praci a sem rad kdyz mam moznost delat neco jinyho, takze az budu mit dite, budu ho od konzole nebo PC hnat co budu moct, aspon jako malyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 btw a pokud chces usetrit, kup mu ps1 :D rozdil stejne nepozna a na tech 30 minut prece nema cenu kupovat ps3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 nebo rovnou nekde z bazaru ty videohry s rambem na obalu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 na tomhle sem vyrostl ja a nestezoval sem si :D :D :D 9999 v jednom, no neber to, hlavne dneska! :D kam se hrabe Move Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhonova Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 btw a pokud chces usetrit, kup mu ps1 :D rozdil stejne nepozna a na tech 30 minut prece nema cenu kupovat ps3 :D Tatkové si taky rádi zahrajou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Dceru (3,5 roku) nejvice bavi hra ANGRY BIRDS pro PS3. Potom rada hraje pres MOVE Start The Party - rada si tam kresli. Pod stromecek jsem ji koupil hru EYPET. http://www.youtube.com/watch?v=_ZQpqfzDgOk Na PS3 vydrzi hrat cca 30min, zaroven ma na PS3 veskere pohadky - KRTECEK, MICKEYHO KLUBIK, SMOULOVE, BOB A BOBEK atd. Pohadky si sama dokaze spoustet, pretacet, preskakovat... ;) A s tvrzenim, ze si 3 lete dite ma POUZE hrat s drevenymi hrackami a stolnimi hry NESOUHLASIM. Kdyz ji to bavi a netravi u toho denne vic jak 1h, tak v tom nevidim zadny problem. Hold dnesni deti jsou uplne nekde jinde, nez za nas... S prehledem dokaze ovladat ve 3 letech PS3, mobil HTC s androidem, na notebooku si spusti z plochy odkaz na HRY.CZ kde si najede na HRY pro DIVKY, proste az clovek zasne jak to vse dokaze a okouka od rodicu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhonova Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 ... Náš prcek uměl s DVD a mobilem dřív než moje máma :) Holt doba je opravdu jiná....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Poradím ti presne čo treba urobiť. Zožeň blu-ray alebo dvd rozprávku Udatné kuře. Malý bude úplne hotový. Vlastná skúsenosť. Vždy keď som ju spustil mal som kľud na 1,5 hodín. Kurňa kto to neprežije nevie čo je to voľno pre seba:party:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.