toro Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Převzatý návod ze share-fora . Mělo by zde být vše co k tomu potřebujete : 1) Stáhněte si balíček Updatů zde : >>DOWNLOAD<< 2) Archiv rozpakujte někde na váš pevný disk 3) Běžte do složky a spusťte applikaci Horizon.exe 4) Běžte do záložky tools a potom Device Explorer 4) Připojte USB Flashku ( naformátovanou v xboxu na FATX ) k PC a Horizon si jej sám načte ( měl by) 5) Vyberte si cestu kam soubor vložit a dejte Inject New File ( do Contents) 6) Flashku vložte do Xboxu a restartujte 7) Po spuštěni Dashboardu ješte vymažte Cache Poznámky: - je dosti možné že budete muset vymazat cache po každém spuštěni xboxu!! - pokud potřebujete více updatu ke hrám - tak najdete zde : New Game updates Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 jde teda nejak spustit to black ops? Vše bez problémů na konzoli s RGH . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 jo to vím ale jestli nějak ještě na lt2.0 s tema title update.. ze to nejakej borec par prispevku nademnou resil. je to 22. prispevek tak se prave ptam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 B1abla Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Ahoj, stáhnul jsem všechny titly které jsem našel jak "Direct" "CNG" (PAL i Region free), nahraji po dvojci protože na jednou mi všech šest updatu nahrát nejde, - vložim do konzole - zapnu konzoli - vymažu cache HDD - najedu na obrázek hry Assassins Creed Brothehood - začne šrotit mechanika a po cca 3-5 sekundách moje oblíbená hláška "This disc is not supported" (For more help, visit .........) rozjeli jste tuto hru někdo přes update? nevíte co bych mohl ještě zkusit? to Toro: ICQ mi bohužel už tři týdny neposílá potvrzovací email k účtu tak že na ICQ nemůžu. díky všem za případné rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maja75 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Kde vymažu cache HDD na novým dashboardu ze dne 7.12. Nové hry mi chodily bez mazání paměti a teď mě to po chvíli (cca 3min.) vyhodí ze hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 B1abla Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Kde vymažu cache HDD na novým dashboardu ze dne 7.12. Nové hry mi chodily bez mazání paměti a teď mě to po chvíli (cca 3min.) vyhodí ze hry. Odpověd najdeš na první straně tohoto vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maja75 Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Bohužel na novým daši složka MEMORY v console settings není. A nenašel jsem ji ani jinde. Na starším daši jsem ji měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SGCZ Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 tak sem stáhnul všechny update všechny vyzkoušel ale Fable III jsem nesputil (jestli ani teď nedostanu BAN tak už nevim):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slachta8 Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 .................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 tak mam podobny problem jako crash a par lidi zde.. chci updatnout mw3... zapnu xko, vymazu cache.. a i s updatem mi to furt vyhazuje this disk isn´t supported nevi nekdo? EDIT: vyreseno pouzit horizon.exe misto jineho programu! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmajkl Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Díky za post, konečně jdu zkusit MW3, předtím mi to nešlo a pokud jsem dobře koukal, nová verze flashe ještě není, nebo se pletu? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lilboss111 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 když tu flašku naformatuju tak se mi furt v horizonu neobjevi co stim ???, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 divad1 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 zdar mam takovy problem mam vypalene hry novy nfs a rise of nigmathare ale nemužu to rozjet ale u kamoše to normalně rozjedu pročetl jsem si tu vše tak jsem se taky dočetl že bych mohl mit tichy update ale problem je v tom že na live nechodim tak potom nevim proc mi ty hry nejedou.ale i presto jsem zkoušel navod přes flasku a ty hry nerzjedu tak mohl by jste mi nekdo pomoct dik moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sk1X1 Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Blbá otázka, máš vůbec flash LT+ 2.0 (resp. 2.01)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 divad1 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 samozřejmne že mam doted mi šlo vše v poho az ted ty nove hry a vypalene to mam taky dobře tak potom nevim čím to muže být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 jestli si stahoval nakej update zmenenej ho mas nejspis na tu flash to nacpi horizonem a dulezity je abys mel spravnej update k verzi kterou mas musi to fungovat taky sem se nazlobil s hledanim spravnejch tu ale funguje vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kkuukkiiss Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Mě všechny xgd3 hry šlapou po tom co tam nahraju title update, jen forza 4 nejde, to mě štve nejvíc! ona se spustí ale asi po minutě to hodi hlášku unreadeble disc. už nevím co s tím, napadá mě jen čekat na novej title update a pak by to možná šlo. Nebo vám snad jde? Už jsem to zkoušel vypalovat všema možnejma způsobama, mám prvni dvd už asi 4x. Jenomže ono tov tý dvd-romce opravdu vydává takový zvuky jako by se to blbě četlo, u jiných jede normalně v klidu tak už opravdu nevím co dělat, pálil jsem jak v IMGB tak v CloneCD ale prostě nic. Nevíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kkuukkiiss Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Já bych ještě dodal, že ne všechy ty updaty musí fungovat zrovna pro vaší verzi hry :). Každá verze má totiž svoje vlastní Media-ID, takže pokud by se vám hra nespustila tak zkoušejte jiné z www.xbuc.net . Další problém, který může nastat je že vám hry nepůjdou z HDD (pojedou jen snad 3 minuty a pak to hodí error o autorizaci) tady stačí jen hru smazat z HDD a vše pojede jak má :). Tobě to šlape? Mě třeba batman taky a další xgd3 hry taky ale proste forza ne.. rozjede se a pak to hodi hlasku this disc is unredeble, a kdyz to mam naistalovany tak to po nejaky dobe hodi zase failed to authorize disc. uz me to se*e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 jojo ja si vsim ze blbne forza a gow 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kkuukkiiss Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 podle me to bude v TU az vyjde novej tak by to mohlo jit :-p ale to taky muze trvat pekne dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neslisim Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 lol ono to funguje rozjel sem skyrim :D toro diky za fajn radu fakt by happy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bcstream Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 AC:B mi bohužel podle tohoto návodu nefunguje a podle návodu to dělám. takže...nějaké rady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Skyrim mi psal Takže jsem udělal vše podle tohoto návodu, první jsem skusil přiložený update v tom Packu, nešel. Tak jsem ještě stáhnul z http://www.xbuc.net/ update[TABLE=class: updates, width: 720] [TR=class: odd, bgcolor: #EFEFEF] [TD]49A1477A[/TD] [TD]Skyrim TU[/TD] [TD]PAL NTSC/U[/TD] [TD]16. Dec 11 14:38[/TD] [TD]3.41 MB[/TD] [/TR] [/TABLE] Prostě pomocí horizontu jsem to dostal na flashku, tu jsem dal do xka, soubor Skyrim přetahnul na xbox Disk, zapnul filecontent nebo jak (pro přesun souborů), vytahnul jsem flashku, vypnul xbox, zapnul ho, vymazal cache z xbox Disku, zapnul Skyrim...a opět hláška Unsupported Disc :-( (Skyrim mám na DVD protože mám jen 4GB xbox jestli to něco mění) Co dělám špatně ? :dots: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 protoze zrejme potrebujes jen pal tu 2517ABF8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 ac to samy hledej spravnej tu na tvou verzi http://www.xbuc.net/ http://marketplace.jqe360.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neslisim Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 codeku jestli ses s brna dam ti svuj update a aji svoje vypalene skyrim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toro
Převzatý návod ze share-fora . Mělo by zde být vše co k tomu potřebujete :
1) Stáhněte si balíček Updatů zde : >>DOWNLOAD<<
2) Archiv rozpakujte někde na váš pevný disk
3) Běžte do složky a spusťte applikaci Horizon.exe
4) Běžte do záložky tools a potom Device Explorer
4) Připojte USB Flashku ( naformátovanou v xboxu na FATX ) k PC a Horizon si jej sám načte ( měl by)
5) Vyberte si cestu kam soubor vložit a dejte Inject New File ( do Contents)
6) Flashku vložte do Xboxu a restartujte
7) Po spuštěni Dashboardu ješte vymažte Cache
Poznámky:
- je dosti možné že budete muset vymazat cache po každém spuštěni xboxu!!
- pokud potřebujete více updatu ke hrám - tak najdete zde : New Game updates
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
15
9
7
6
Nejvíce příspěvků v jednom dni
pro 17
11
lis 29