toro Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Převzatý návod ze share-fora . Mělo by zde být vše co k tomu potřebujete : 1) Stáhněte si balíček Updatů zde : >>DOWNLOAD<< 2) Archiv rozpakujte někde na váš pevný disk 3) Běžte do složky a spusťte applikaci Horizon.exe 4) Běžte do záložky tools a potom Device Explorer 4) Připojte USB Flashku ( naformátovanou v xboxu na FATX ) k PC a Horizon si jej sám načte ( měl by) 5) Vyberte si cestu kam soubor vložit a dejte Inject New File ( do Contents) 6) Flashku vložte do Xboxu a restartujte 7) Po spuštěni Dashboardu ješte vymažte Cache Poznámky: - je dosti možné že budete muset vymazat cache po každém spuštěni xboxu!! - pokud potřebujete více updatu ke hrám - tak najdete zde : New Game updates Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neslisim Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 codek ten prvni skyrim me taky nejel az druhej skyrim co sem nasel na netu mě jel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neslisim Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 codek ja napr vubec ten soubor nepresouvam do xboxu protoze me to ani nejde proste flashu na ktere mam ten update dam do xboxu zapnu vypnu xbox a skusim tu hru a jede to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neslisim Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 ajo AC:B sem tedko skusil vsechny ty update a ani jeden nejde ale AC:R me jede uplně v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 tak jsem pomocí ISO2GOD zjistil že muj skyrim ma Media-ID 34F5B6C3...tak jsem to zadal do hledacku na www.xbuc.net a vyhodilo mi to 3 Updaty, stahnul jsem ten nejnovejsi, a nejde to...v mnoho komentarich ale lidi pisou ze skyrim jede na 100% tak nevim kde je problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 stahni starsi zkus vsechny k tomu id Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neslisim Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 codeku stahuju hry s gamestorrents.com a jede me kazda stym updatem co stahnu obcas skousim vic updatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kendykejnova Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Lidi prosim o radu.stahnul jsem a vypalil fable3.hra my nejde spustit tak jsem stahnul ten update ale ani jeden co mi podle media id naslo my nejde.jine hry jako AC:R nebo nove halo a gow3 my normal jdou.fable je ap25hra,funguje ten update stejne jako na xgd3 hry???dik za odpoved Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bcstream Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Takže...fungoval vám někomu AC:B? Nebo něco dělám špatně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kendykejnova Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 tak co lidi poradi nekdo??fable jsem stahnul este jednou projel pres abgx360 vse ok.pak jsem to vypalil ale nejde to.ani s updatem .ja us nevim prosiiiim pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiřulka Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 tak co lidi poradi nekdo??fable jsem stahnul este jednou projel pres abgx360 vse ok.pak jsem to vypalil ale nejde to.ani s updatem .ja us nevim prosiiiim pomoc.Pokud máš novej dashboard a silent update tak to nespustíš ani kdyby jsi byl kouzelník. Fable 3 má ochranu AP25 a momentálně nejde žádná hra s touto ochranou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kendykejnova Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Ten metro dash este nemam.mam posledny pred metro dashem.jo a silent update mam. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neslisim Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 kendykejnova ja to vubec pres abgx neprojzidel pokud myslis fable 3 v cz tak sem to pustil na 4 update na forum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martycrow Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Ty jo lidi uz jsem z toho fakt na prasky... mam LT 2.0, k tomu mam vypalovacku na vypalovani XGD3, vypalim to podle navodu v IMGBURN, vezmu flashku, nahraju podle media-id na ni updaty a neco jede neco ne... Konkretne DARK SOULS, GoW 3 nejedou. Zkousim ruzne updatovat, a fakt nevim co s tim )))-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neslisim Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 marty jestli ses z brna ukazal bych ti to zrovna GOW 3 sem rozjel na prvni update Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Tak Skyrim už mi valí, chtělo to ten nejstarší update, a já myslel že čím novější tím lepší :D Tak díky za rady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kopy Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Taky jsem zjistil, ze cim starsi update, tim spis se ta hraje rozjede :( coz me pekne stve protoze treba forzu pak nemuzu smazit pres live :( je mozny, ze mrkvosoft nejak blokuje novy updaty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lee77 Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Tak ja jsem zatim nic nevyresil, Delam vse podle navodu, hru sice spustim a jde mi, ale po chvili se stejne xbox samovolne restartuje at hraju z HDD nebo z DVD. Zvlastni je ze mi hry spustit jdou ale po case se proste vypnou a to i bez pouziti flashky a tohoto navodu, nedela to same i nekomu jinemu? Jen u starsich her jakko jak black ops se mi napise hlaska ze disk je necitelny. Nefunguji mi hry NFS The run, fifa152, nhl12, MW3, GOW3 ,ale Driver SF mi jde napr. bez problemu. Netusite cim by to mohlo byt? Mam PHAT Arcade - Jasper, verze dash 13604. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neslisim Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 skus to stou flaskou taky mě ty nove hry bezt flasky nejelei a kdyz si tahuju updaty tak mě jede nfs run,mw3,bf3,gow3,assasinc red revelation,forza 4,proste bomba akroat hraco jsem nerozjel takLA.norie :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adnedz Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Ahoj chci se zeptat pujde mi aktualizovat dashboard na 2.0.13604.0 kdyz mam Flash LT+2.0 a dashboard 2.0.12625.0 ? hlavne jestli neprijdu o flash ? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Ahoj chci se zeptat pujde mi aktualizovat dashboard na 2.0.13604.0 kdyz mam Flash LT+2.0 a dashboard 2.0.12625.0 ? hlavne jestli neprijdu o flash ? diky Když máš LT+2.0 tak se flash nesmaže . Neboj se - mám to vyzkoušené . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lee77 Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 skus to stou flaskou taky mě ty nove hry bezt flasky nejelei a kdyz si tahuju updaty tak mě jede nfs run,mw3,bf3,gow3,assasinc red revelation,forza 4,proste bomba akroat hraco jsem nerozjel takLA.norie :( No prave ze mi to dela to same i s flashkou i bez flashky, vtom je ten problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neslisim Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 LEE musis najit ten spravnej update na te strane mas vic updatu a ne vždy každemu jede ten nejnovějši mě třeba převážně fungujou ty staré a cod black OPS je myslim ap 25 hra nekde sem cekl ze jedna z her co nejde rozjet ale jinak ty dalsi hry jdou bez problemu je to jen o trpelivosti zkouseni updatu nebo skus stahovat z www.gamestorrents.com tak stahuju ja a ty hry jdou updatnou vsechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Počítam správně že je zapotřebí minimalně 2.0lt ne pro XGD 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bcstream Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Ano, počítáš správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lee77 Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 LEE musis najit ten spravnej update na te strane mas vic updatu a ne vždy každemu jede ten nejnovějši mě třeba převážně fungujou ty staré a cod black OPS je myslim ap 25 hra nekde sem cekl ze jedna z her co nejde rozjet ale jinak ty dalsi hry jdou bez problemu je to jen o trpelivosti zkouseni updatu nebo skus stahovat z www.gamestorrents.com tak stahuju ja a ty hry jdou updatnou vsechny Jasny chapu jen nemam problem co ostatni tak nevim jestli to pomuze, protoze ja sem myslel ze ten update je jen na rozjeti hry coz muj problem neni, uz sem zkousel vice updatu a zatim nic :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toro
Převzatý návod ze share-fora . Mělo by zde být vše co k tomu potřebujete :
1) Stáhněte si balíček Updatů zde : >>DOWNLOAD<<
2) Archiv rozpakujte někde na váš pevný disk
3) Běžte do složky a spusťte applikaci Horizon.exe
4) Běžte do záložky tools a potom Device Explorer
4) Připojte USB Flashku ( naformátovanou v xboxu na FATX ) k PC a Horizon si jej sám načte ( měl by)
5) Vyberte si cestu kam soubor vložit a dejte Inject New File ( do Contents)
6) Flashku vložte do Xboxu a restartujte
7) Po spuštěni Dashboardu ješte vymažte Cache
Poznámky:
- je dosti možné že budete muset vymazat cache po každém spuštěni xboxu!!
- pokud potřebujete více updatu ke hrám - tak najdete zde : New Game updates
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
15
9
7
6
Nejvíce příspěvků v jednom dni
pro 17
11
lis 29