toro Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Převzatý návod ze share-fora . Mělo by zde být vše co k tomu potřebujete : 1) Stáhněte si balíček Updatů zde : >>DOWNLOAD<< 2) Archiv rozpakujte někde na váš pevný disk 3) Běžte do složky a spusťte applikaci Horizon.exe 4) Běžte do záložky tools a potom Device Explorer 4) Připojte USB Flashku ( naformátovanou v xboxu na FATX ) k PC a Horizon si jej sám načte ( měl by) 5) Vyberte si cestu kam soubor vložit a dejte Inject New File ( do Contents) 6) Flashku vložte do Xboxu a restartujte 7) Po spuštěni Dashboardu ješte vymažte Cache Poznámky: - je dosti možné že budete muset vymazat cache po každém spuštěni xboxu!! - pokud potřebujete více updatu ke hrám - tak najdete zde : New Game updates Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Pokud máš tichej update nebo poslední dash a LT+ 3.0 stačí hry projet v posledním abgx 360 na autofix lvl 3 a vypálit pomocí ihas mechaniky. V podstatě můžeš i pomocí běžný mechaniky ale pak zapoměň na live a na hraní z hdd, na live bys dostal banán a když hru nainstaluješ na hdd tak ti bude padat nebo nepůjde vůbec protože obyčejná mechanika nezvládne vypálit kompletní obraz ale jenom cca 97%. Když budeš hrát rovnou z dvd, hra by měla běžet korektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Somos Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 nevim jak smažu cach při spušteni xka? bod čislo 7 dik za radu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Somos Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 hele už jsem to udelal vyčistil jsem tu cach na usbečku přes horizont mam update a stale mi ta hra piše to same že ten disk je nečitelny co mam delat? začinam byt už zoufaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neslisim Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 somos kterou hru nemuzes rozjet bud je to AP25 a nebo skus vic updatu stahnout a cache vubec mazat nemusis ja ho taky nemazu delam to tak ze skusim jeden updaty kdyz nejde tak flashku zpatky do pc a v horizontu ten update smazu a skusim jinej a takhle to dělam dokud se hra nerozjede forza4 mě treba jela az na 8 update Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony111468626620 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Lepší spíš bude zjistit si Media-ID přez program Iso2God a stačí ti stáhnout jeden update, který bude správný ;) Pokud jsi hru projel v Abgx 1,6 tak hru na LT 2.0 nespustíš... Pokud jsi hru v Abgx 1,6 neprojel a hra ti s updatem nepůjde, budeš muset xbox přeflashovat na 3.0 nebo si nechat udělat RGH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Somos Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 ja hru projel abgxkem 1.6 a mam flash 3.0 a furt to nejde piše mi to unreadable disc :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony111468626620 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 No pokud máš flash 3.0, je zbytečné dávat do xka nějaké updaty. Abgx 1.6 ti sám do hry vloží potřebná data ke spuštění hry. I když jsi vše udělal dobře nemusí ti to jít. Předpokládám že na Ihas jsi to nevypaloval, takže se hra mohla špatně vypálit, nebo mohlo být DVD špatné... Občas se mi to taky stane, v tomhle případě bych doporučil stáhnout znova hru, znova projet v Abgx 1.6, zkontrolovat ImgBurn jestli ho máš dobře nastavený na truncate metodu vypalování a zkusil znovu vypálit. Pokud to nepomůže budeš muset koupit Ihas vypalovačku, čemuž se stejně v budoucnu asi nevyhneš... Ještě bych upozornil na novou situaci na xbox live.. http://console-forum.net/tema/138509-db-2-0-14717-0?p=1222025#post1222025 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Somos Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 pravě že mam i Ihas mechaniku s burnmaxem ktery mi tam udelal Romik :( jinak dělá mi to už ale u 3 her a to nft the run KoA a rayman to už je divne ne? tu jsou screeny na to jak mam nastavene abgx a jak jsem jim projel vypalenou hru http://www.stooorage.com/show/1080/5613077_scr1.jpg http://www.stooorage.com/show/1080/5613079_scr2.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony111468626620 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Tak jediné co mě napadá na jaká DVD vypaluješ? doporučují se Verbatim - Made in Singapore Jinak nevím. Každopádně update v tvém případě nejsou řešení.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Somos Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 jo že update je blbost mi bylo už řečeno delal jsem to spiše ze zoufalosti no na verbatimky samozřejme MMK-003 mam i tohle jsem zohlednil ale nevim kde jsou vyrobene to najdu kde? jo a zmoušel jsem hru co jde kamaradovi na 3.0 flashi paleno no tim starym zpusobem overburn co mu jede normalne a mi nejde to je divne ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BKaby Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 chtěl jsem se zeptat zda neni nejaka jina cesta jak ten flag uplne odstranit. Treba jestli nepomuze znovu flash a nebo nejak jinak. dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BKaby Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Dobrý den, další věc která by mně zajímala je zda když si koupím originálku (forza motorsport 4) tak jestli mi pojede normálně bez title update. Jedná se mi pouze o offline hraní nikdy o online. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neslisim Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 k jestli te zajma ofline hrani tak si ju muzes stahnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BKaby Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 jasne ze muzu stahnout. stahlou ji mam ale jedna se mi o to ze se mi vzdy po asik 15minutach hra vypne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony111468626620 Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 tak si kup ihas vypalovačku a vypal to na ní, pak ti padat nebude ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ak-47_pro Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Rozusim spravne ze tittle update je jenom na offline hrani?? Na livu si snim nezahraju ne? Mam lt2.0 a vypaloval jsem battlefiled3 pres ihas , neslo spustit , tak jsem pouzil title upadete ( u bf3 jsem nasel jenom 2 tittle upadte) vsechno v pohode , kampan bezela. Chci se pripojit na live pres bf3 a chce to po me update na bf3 , pritom je uplne stejne velky a myslim si ze mozna i stejny . tak ho stahnu a vyskoci hlaska Unsuported Disk . Tak mi zbyva jenom smazat novy update a dat tam ten predtim abych aspon mohl spusit bf3 v rezimu offline . Je nejakej reseni jak sprovznit online??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Dát si LT 3.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zahora Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 Převzatý návod ze share-fora . Mělo by zde být vše co k tomu potřebujete :1) Stáhněte si balíček Updatů zde : >>DOWNLOAD<< 2) Archiv rozpakujte někde na váš pevný disk 3) Běžte do složky a spusťte applikaci Horizon.exe 4) Běžte do záložky tools a potom Device Explorer 4) Připojte USB Flashku ( naformátovanou v xboxu na FATX ) k PC a Horizon si jej sám načte ( měl by) 5) Vyberte si cestu kam soubor vložit a dejte Inject New File ( do Contents) 6) Flashku vložte do Xboxu a restartujte 7) Po spuštěni Dashboardu ješte vymažte Cache Poznámky: - je dosti možné že budete muset vymazat cache po každém spuštěni xboxu!! - pokud potřebujete více updatu ke hrám - tak najdete zde : New Game updates Ahoj. Potřeboval by jsme poradit. Mám stejný problém jako většina lidí s MW2 a BO. Zkusil jsem použít návod, který zde máte vypsaný ale stejný problém. 1. stáhl jsem balíček, který obsahuje HORIZON. 2.,3.,4 krok bez pomentare 4a, flashku (4Gb) jsem naformatoval pres Xbox na potrebny format. flashka se v HORIZONU normálně načetla. - ted jsme si nasel ISO soubor, ktery jsem stahl a pres ISO2GOD V1.3.6-3 a nasel si media ID stazene hry. Poté jsme ID nasel na strankach, na ktere odkazujete a odtud stahl. Jak pro MW2 tak BO jsem tam našel shodujici MEDIA ID. 5. vybral jsem cestu k flashce. ( vzdy se to zkopirovalo do podslozky "update..." ) 6. flashku jsem dal do xboxu a vypl jej.. 7. po opětovném zapnutí a smazání cache se opět načte chybove okno. HRU NEMÁM ULOŽENOU NA HDD. přehlédl jsem něco? DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ Pekný den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neslisim Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 nech si udělat flash Lt 3.0 a nebudes mti ten problem tohle dělaj lidi co chtěj ty hry rozjet a maj silence update Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukxoR Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Čau potřeboval bych poradit, včera jsem si chtěl zahrát tcgrfs, chtelo to update ktery jsem udelal a všechno jelo vpohodě. Dneska když jsem zapnul xboxi a chtěl spustit hru tak xbox vyrokoval unrecognized disc, zkusil jsem dát hru jinou na kterou to nikdy nic nepsal BIA:hh chytla se hned ale během hraní háže tu samou chybu,nhl 12 žádnou chybu neháže tak je problém v tom updatu? Jinak mechanika je nová i s flashem. Pls help Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony111468626620 Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Máš nainstalovanou hru na HDD ? je to vypáleno na lite on Ihas, projel si hru v ABGX před vypálením ? NHL 12 není XGD3 hra a nemá ani AP 2.5 ochranu, proto "neháže" žádnou chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukxoR Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Tu hru jsem hrál v pohodě včera bez problému minimálně tři hodiny. Dneska jsem to chtěl zkusit a nejde, bia taky - dneska když jsem hrál tak hraju tak 5-6 minut a vyhodí to chybu. Když jsem vyjmul HDD a spustil BIA šel bezproblému dobrejch 10 minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukxoR Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Ano měl jsem nainstalovanou jen future soldier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Nějaký návod, jak to dostat na flashku i přes XPečka? Flashku naformátuju a zvolím v USB xtaf (horizon nejede vůbec) pak to hodí chybu něco s frameworkem a flashka se stejně neotevře. :-( Budu rád za každou radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Nainstaluj si chybějící aktualizace framework . Jinak na otevírání flešky nebo HDD je lepší program BUFFALO . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toro
Převzatý návod ze share-fora . Mělo by zde být vše co k tomu potřebujete :
1) Stáhněte si balíček Updatů zde : >>DOWNLOAD<<
2) Archiv rozpakujte někde na váš pevný disk
3) Běžte do složky a spusťte applikaci Horizon.exe
4) Běžte do záložky tools a potom Device Explorer
4) Připojte USB Flashku ( naformátovanou v xboxu na FATX ) k PC a Horizon si jej sám načte ( měl by)
5) Vyberte si cestu kam soubor vložit a dejte Inject New File ( do Contents)
6) Flashku vložte do Xboxu a restartujte
7) Po spuštěni Dashboardu ješte vymažte Cache
Poznámky:
- je dosti možné že budete muset vymazat cache po každém spuštěni xboxu!!
- pokud potřebujete více updatu ke hrám - tak najdete zde : New Game updates
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
15
9
7
6
Nejvíce příspěvků v jednom dni
pro 17
11
lis 29