toro Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Převzatý návod ze share-fora . Mělo by zde být vše co k tomu potřebujete : 1) Stáhněte si balíček Updatů zde : >>DOWNLOAD<< 2) Archiv rozpakujte někde na váš pevný disk 3) Běžte do složky a spusťte applikaci Horizon.exe 4) Běžte do záložky tools a potom Device Explorer 4) Připojte USB Flashku ( naformátovanou v xboxu na FATX ) k PC a Horizon si jej sám načte ( měl by) 5) Vyberte si cestu kam soubor vložit a dejte Inject New File ( do Contents) 6) Flashku vložte do Xboxu a restartujte 7) Po spuštěni Dashboardu ješte vymažte Cache Poznámky: - je dosti možné že budete muset vymazat cache po každém spuštěni xboxu!! - pokud potřebujete více updatu ke hrám - tak najdete zde : New Game updates Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 XPečka mi to prostě neotevřou. Ať dělám co dělám, nejde flashku najít a když najedu ručně, nic se neotevře. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin93 Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Zdravim, chci se zeptat, jak můžu zjistit Media-ID své hry? Jak psal Dunky, některé hry jsou na xbuc několikrát s jiným ID, tak by mě to zajímalo abych ušetřil čas... Jinak problém s XGD3 hrami, které se vypínají (autorizace disku) se dá stále obejít "trikem s hudbou" tzn. zapnete si hudbu s volume 0 a již můýete zapnout nainstalovanou hru z HDD a bez vypínání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Klanus44 Odesláno Leden 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 Taky mi to nešlape se hrou Halo: Reach. Ale možná jsem něco opomenul... Nejdřív jsem to z toho dývka nainstaloval a pak postupoval takhle: 1) naformátoval jsem si flashku v Xku 2) stáhl a nainstaloval Horizon 3) na Update Center jsem podle media-ID našel dva updaty (s každým jsem zkoušel to samé) 4) v Horizonu mi to samo injektovalo ten update na flashku 5) flashku jsem zastrčil do Xka a vypnul-zapnul 6) smazal cache na HDD 7) spustil hru a dál mi tam skáče "Unsupported disc" Nevynechal jsem něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 Tohle není způsob, jak rozjet XGD3 hru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Klanus44 Odesláno Leden 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 Takže...? Ví někdo, jak na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toro
Převzatý návod ze share-fora . Mělo by zde být vše co k tomu potřebujete :
1) Stáhněte si balíček Updatů zde : >>DOWNLOAD<<
2) Archiv rozpakujte někde na váš pevný disk
3) Běžte do složky a spusťte applikaci Horizon.exe
4) Běžte do záložky tools a potom Device Explorer
4) Připojte USB Flashku ( naformátovanou v xboxu na FATX ) k PC a Horizon si jej sám načte ( měl by)
5) Vyberte si cestu kam soubor vložit a dejte Inject New File ( do Contents)
6) Flashku vložte do Xboxu a restartujte
7) Po spuštěni Dashboardu ješte vymažte Cache
Poznámky:
- je dosti možné že budete muset vymazat cache po každém spuštěni xboxu!!
- pokud potřebujete více updatu ke hrám - tak najdete zde : New Game updates
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
15
9
7
6
Nejvíce příspěvků v jednom dni
pro 17
11
lis 29