bindiz582 Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 existuje na psp nejaky lovecky simulator kde je volny pohyb po mape a muzu tam lovit zvirata? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Určitě zkus Cabelas Legendary Adventures... Je to super simulátor, několik map a zvířat... K vybrání máš hodně zbraní, úplnou volnost po mapě atd... Nebo zkus Cabelas North American Adventures, je to novější verze s mnohem lepší grafikou, ale pokud si pamatuju, tak tam neni taková volnost... Když tak se koukni na youtube a rozhodni se... :D Já doporučuju vyzkoušet obě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 mockrat diky, obe uz stahuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Ještě jsem si vzpomněl, je ještě jeden díl Cabela na PSP. Je to nejstarší díl a taky nejhorší, řekl bych... :D Jmenuje se Cabelas Dangerous Hunt, tak to taky můžeš vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 ten jsem prave pred 5 minutama dohral ( ale neni tak spatny, dokonce bych rekl ze je lepsi nez Cabelas North American Adventures) a jeste jsem nasel cabelas african safari (taky docela dobry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.