jura555 Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Zdravím, je nějaká možnost dát si do GTA San Andreas koupené přes Steam češtinu?... V nastavení není možnost volba jazyka... Ono se to většinou nastaví samo podle toho, v jaké řeči mám Steam. Ale vzhledem k tomu, že na SA není oficiální čeština..... Zkoušel jsem si nainstaovat češtinu, která prej přepisuje španělštinu. Tak jsem si Steam nastavil do Španělštiny, ale bylo to anglicky furt...Je tedy nějaká možnost?... Děkuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofik Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Složka kde máš nainstalovaný steam, většinou PacSteamT/SteamApps/ůčet/složka GTA A tam to nainstaluješ :).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 ach jo... já jsem to nainstaloval. Ale 1. nefunguje. A za 2. v menu hry NENÍ volba jazyka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofik Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Víš, čeština pro GTA:SA je od fanoušků, nikoliv od tvůrců takže s tím na steamu nepočítej. Můžeš si klidně stáhnout, celý GTA:SA zadarmo :).. Navíc, myslím že bez češtiny se obejdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Zatím vždy mi na steamu šly neoficiální češtiny. Četl jsi vůbec celý můj úvodní příspěvek?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofik Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Jistě že ... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Vyřešeno... je aplikace, která je dělaná přímo na Steam verzi hry (3.0) takže hotovo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spita18 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Jak jsi to vyřešil mam ten samý problém. Dej mi sem prosím link na stažení toho programu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Stáhni todlenc máš tam i návod, podle toho se řiď, a neměl by být průser. Mě to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spita18 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 ok díky skusim pak napíšu jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.