Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

80010514

patver

Otázka

Mam dotaz,nevite nekdo co uvedeny chybovy kod znamena?Po vlozeni BD,kdyz chci spustit hru tak mi to vyjede.Nekde jsem tady cetl ze je to vadny BD.S tim bych az tak nesouhlasil,mam doma pres 20 her a nemuze byt mozne aby byly vsechny vadne.Navic mi ty hry najedou,ale tak s 10 pokusu jednou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ako máš starý playstation? Pokiaľ to máš v záruke mali by ti to vyčistiť a skontrolovať v servise zadarmo, pokiaľ nie a netrúfaš si na vŕtanie sa v konzole situácia bude podobná. Vyčistenie tak veľa nestojí. Iný prípad by bol pokiaľ to nieje špina, ale nejaká porucha na čočke alebo inom hardwéri konzoly. Tam je to drahšie a záleží čo je poškodené. Nie som servisák, ale pokiaľ je mechanika v čudu zvyčajne ju vymieňajú kompletne celú.

Odkaz ke komentáři

• 0

Pred asi 4 mesici jsem uplatnil na posledni chvili zaruku.Dcera mi ho shodila na zem a byl uplne v p...li,no nastesti v obchode se do krabice nedivaly.Kdyz mi prisel zpet bylo v papire napsano,ze vymenily mechaniku,ja si myslim ze bude zasvinena cocka,my tady v Bohumine mame totiz strasne cisty vzduch.Navic jsem konzoli postavil a od te doby vse jede jak ma.Uvidime co bude dal,kazdopadne diky za radu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu