House Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Zdravim koupil jsem si nintendo a mam tam ver. 1.1.0-1E chtel jsem se zeptat kdyz dam update na jakou se me to hodi verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Rekl bych, ze na posledni aktualni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kincho Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Ja udelal peknou pitomost, pri instalaci MarioKart7 jsem dal svoje 3dsko updatovat a ted mi nejede moje Acekard2i, pise to An error has occurred. Co s tim? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 nic...acekard este nema update na tento fw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kincho Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Predpokladam, ze update bude rovnou pro verzi co ma vyjit 8.12., takze si zahraju nejdriv po novym roce :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 to predpokladam aj ja...a dufam ze vies ze ten update budes musiet spravit na inom dsku pretoze na tvojom 3ds to uz spravit nepojde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
House
Zdravim koupil jsem si nintendo a mam tam ver. 1.1.0-1E chtel jsem se zeptat kdyz dam update na jakou se me to hodi verzi?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.