LopateCzka Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Ahoj mám DS lite.. a nejde zapnout.. při zapojeni kabelu se rozne na sekunud oranzova dioda.. na netu sem četl že to je prý pojistkou F2.. nevíte kde to sehnat poprípadně kdo to mění za nějaký slušný peníz? :) dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Nekde jsem cetl, ze stacilo vytahnout baterii a po vraceni nechat nabijet... A pak ze uz by to mohlo nabehnout... a pokud ne, tak http://www.servis-konzoli.cz/item-servis/vyrobek-nintendo-ds-lite treba ti tam poradi, pomohou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LopateCzka Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 tak sem si na netu našel jak to spravit :) ale kazdopádně děkuji za reakci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LopateCzka
Ahoj mám DS lite.. a nejde zapnout.. při zapojeni kabelu se rozne na sekunud oranzova dioda.. na netu sem četl že to je prý pojistkou F2.. nevíte kde to sehnat poprípadně kdo to mění za nějaký slušný peníz? :) dík moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.