Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

hard disc corrupted


FaMart

Otázka

caute pani velmi pekne vas prosim o radu. mam ps3 slim 120gb. mal som ju prevazne na gt5. vcera mi trosku skocila/spadla. dnes som ju zapol a vyhodilo mi ze file system hd je poskodeny a bude obnoveny. avsak po obnoveni sa restartuje a naskoci to znova. otazka znie je v haji disk alebo co? ake mam moznosti? mate niekto skusenost? :? vdaka vsetkym!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

postup na výměnu HDD máš přesně popsanou v manuálu, stačí se kouknout. Pokud manuál nemáš tak je to popsaný tady v Tutorial sekci.

ještě než bych se ho zbavil tak bych zkusil jak funguje v PC. Pokud by v OC šel tak bych ho tam přeformátoval a zkusil dát znova do PS3.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Občas se stane že je PS3 v takovém pastavu že ti nezbývá nic jiného než jí přepnout do servisního režimu a z něj udělat update, z něj se dá také udělat korektní rebuild database, jenž ve vetšině případů tento problém odstraní. Jak na servisní režim. Zapni PS3 tlačítkem přímo na přístroji drž ho stisknuté, ozve se jedno zapípání po té dvojité a PS3 se sama vypne. Znovu napájecím tlačítkem zapni PS3, drž jej do zapípání a než se na obrazovce objeví výzva k připojení ovladač USB kabele, proveď. V menu nalistuj update konzole a pokračuj dle instrukcí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

PS3 mám propojeno z PC přes PS3 media server - v hlavním menu v PS3 vjedu do kategorie filmy, vyberu si PS3 media server a následně se mě zobrazí disky v PC + adresář WEB - do toho když vjedu tak je tam radio, video, youtube,... no a když chci přehrát něco z you tube tak se objeví hláška the data is corrupted ... filmy přes PS3 media server jedou, přes internet jedou i videa z you tube - nevíte jak se té hlášky zbavit aby jeli videa i přes adresář WEB jak to máte vy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu