Satanias666 Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Zkouseli jsme jailbrak na iPOD touch 2G, ale potom uz nesvitil a nic se neobjevilo na display, nefunguje restore v iTUnes. Poradite nam? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 mam taky iPT2g,taky se mi to stalo párkrát,ale vždy pomohlo hodit iPT do DFU mode(hledej na youtube) a čistý restore na 4.2.1 přes iTunes,pak stáhnoug greenpois0n a udělat JB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 uz sme ho ozivili... ale nejde tam nahrat zadnej FW... :( dostali sme tam jen 2ku a zadnej jinej nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Při pokusu udělat jailbreak na iphone 3gs mi taky zčernala obrazovka, kamarád mi to nahodil přes ten DFU mode.. A poté už nešel udělat update na vyšší než 4.2.1.. Spíš osobní poznatek než rada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 nj ale do tohohle nejde zadnej jinej nez naka 2ka... zkusime to jeste na jinym PC... prosim kdo ma naky napady at napise... JESTE SE CHCI ZEPTAT JESTLI JE MOZNY ZE MI HO PRODAVAJICI PRODAL NEJAK POSKOZENEJ A PROSTE UZ TAM NIKDY NEPUJDE DAT ZADNEJ FW... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Restore a update přes itunes jsi zkoušel předpokládám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 to je jasny... jde tam nahrat jen 2.2.1 vetsi to nevezme... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 to je blbost,sice mám iPT 2 8GB(novější verzi,s novějším bootromem),ale na 4.2.1 by ti to mělo jet 100%,ale případně mám ještě 2 nápady: 1.Stáhni sn0wbreeze 2.2.1 2.stáhni iOS 4.2.1 pro iPT 2g 3.projed iOS 4.2.1 sn0wbreezem 4.nahod custom DFU na konci návodu v sn0wbreeze 5.zapni iTunes drž shift a zmáčkni restore 6.vyber vytvořený custom iOS 7.čekej snad to pojede 2.Nápad: Neber to jako urážku,ale máš 100% tento iPod http://svobisweb.xf.cz/pictures/ipodtouch2g1.jpg a ne tento? http://stateofjailbreak.com/wp-content/uploads/2010/11/Ipod_Touch_1g.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 diky moc za radu... na neco takovyho sem cekal... dneska to vsechno vyzkousim... jeste otazka jak si to napsal tak to presne mam udelat postupne... ? takze prvne hacknout tu 2ku pak v tom snowbreez udelat tu 4ku a nahrat... jo a ktem obrazkum... opravdu mam 2G neboj poznam to :) PS: Kdyby ten kdo delal ten navod tady na foru to napsal presne tak se mi to ani nestalo !!!!!!!§ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 diky moc za radu... na neco takovyho sem cekal... dneska to vsechno vyzkousim... jeste otazka jak si to napsal tak to presne mam udelat postupne... ? takze prvne hacknout tu 2ku pak v tom snowbreez udelat tu 4ku a nahrat... jo a ktem obrazkum... opravdu mam 2G neboj poznam to :) PS: Kdyby ten kdo delal ten navod tady na foru to napsal presne tak se mi to ani nestalo !!!!!!!§ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 ne,hackovat 2ku nemusíš,prostě si vytvoříš ten custom iOS,hodíš iPod do pwned DFU,nabídne ti to na koni sn0wbreezu,a nahraješ ho přes iTunes,jak jsem to psal předtím a ještě jedná možnost,zkus si stáhnou whited00r iOS,je optimalizovaný pro starší přístroje takže návod: 1.stáhni si bud custom 4.2.1 nebo custom 5.0 2.stáhni si nejnovější iReb 3.Hod pomocí iRebu svůj iPt do pwned DFU 4.zapni iTunes 5.drž shift a zmáčkni restore,vyber whited00r iOS co jsi stáhnul 6.mělo by ti to jet(nemusíš mít iPod hacnutý na 2ce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 ne,hackovat 2ku nemusíš,prostě si vytvoříš ten custom iOS,hodíš iPod do pwned DFU,nabídne ti to na koni sn0wbreezu,a nahraješ ho přes iTunes,jak jsem to psal předtíma ještě jedná možnost,zkus si stáhnou whited00r iOS,je optimalizovaný pro starší přístroje takže návod: 1.stáhni si bud custom 4.2.1 nebo custom 5.0 2.stáhni si nejnovější iReb 3.Hod pomocí iRebu svůj iPt do pwned DFU 4.zapni iTunes 5.drž shift a zmáčkni restore,vyber whited00r iOS co jsi stáhnul 6.mělo by ti to jet(nemusíš mít iPod hacnutý na 2ce) dobre zkusim to... tohle mi to ukazuje na konci celyho procesu... TO VYPADA ZE JE IPOD POKAZENEJ A NEJDE TAM NIC NAHRAT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 tak a mame tu dalsi error tentokrat stim white... uz fakt nevim vazne to nepujde :( ja bych se spokojil i s 3kovym FW nic nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 tak nejsi jedinej s timto probleme,nasel jsem tema na apple foru o tom,ze nekteri maji na iPT2g iOS 2.2.1,a kdyz chteji updatovat na 4,tak jim to hodi vzdy error 37 EDIT:TAdy to máš: https://discussions.apple.com/thread/2472151?start=0&tstart=0 a údajné řešení: Just switch off Zone Alarm (or in general the FireWall) a přejmenuj iOS,který nahráváš na iRest,omlouvá se za angličtinu,a proto to taky nechápu,možná to pochopíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 takze co mam teda udelat... ? ma stim nekdo zkusenost... ? prosim o pomoc... ted uz mi to raci jenom ukazuje PREPARING IPOD FOR RESTORE a nic... iPod uz se ani nerozsviti a pak se tam ukaze naka chyba 1601 ! vite nekdo co stim ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 nikdo uz si nevi rady... ? je to proste HW chyba ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Satanias666
Zkouseli jsme jailbrak na iPOD touch 2G, ale potom uz nesvitil a nic se neobjevilo na display, nefunguje restore v iTUnes. Poradite nam? :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.