Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

iPod zemrel pri pokusu o Jailbreak ! prosim pomoc

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

to je blbost,sice mám iPT 2 8GB(novější verzi,s novějším bootromem),ale na 4.2.1 by ti to mělo jet 100%,ale případně mám ještě 2 nápady:

1.Stáhni sn0wbreeze 2.2.1

2.stáhni iOS 4.2.1 pro iPT 2g

3.projed iOS 4.2.1 sn0wbreezem

4.nahod custom DFU na konci návodu v sn0wbreeze

5.zapni iTunes drž shift a zmáčkni restore

6.vyber vytvořený custom iOS

7.čekej snad to pojede

2.Nápad: Neber to jako urážku,ale máš 100% tento iPod

http://svobisweb.xf.cz/pictures/ipodtouch2g1.jpg

a ne tento?

http://stateofjailbreak.com/wp-content/uploads/2010/11/Ipod_Touch_1g.jpg

• 0
Odesláno

diky moc za radu... na neco takovyho sem cekal... dneska to vsechno vyzkousim... jeste otazka jak si to napsal tak to presne mam udelat postupne... ? takze prvne hacknout tu 2ku pak v tom snowbreez udelat tu 4ku a nahrat... jo a ktem obrazkum... opravdu mam 2G neboj poznam to :)

PS: Kdyby ten kdo delal ten navod tady na foru to napsal presne tak se mi to ani nestalo !!!!!!!§

• 0
Odesláno

diky moc za radu... na neco takovyho sem cekal... dneska to vsechno vyzkousim... jeste otazka jak si to napsal tak to presne mam udelat postupne... ? takze prvne hacknout tu 2ku pak v tom snowbreez udelat tu 4ku a nahrat... jo a ktem obrazkum... opravdu mam 2G neboj poznam to :)

PS: Kdyby ten kdo delal ten navod tady na foru to napsal presne tak se mi to ani nestalo !!!!!!!§

• 0
Odesláno

ne,hackovat 2ku nemusíš,prostě si vytvoříš ten custom iOS,hodíš iPod do pwned DFU,nabídne ti to na koni sn0wbreezu,a nahraješ ho přes iTunes,jak jsem to psal předtím

a ještě jedná možnost,zkus si stáhnou whited00r iOS,je optimalizovaný pro starší přístroje

takže návod:

1.stáhni si bud custom 4.2.1 nebo custom 5.0

2.stáhni si nejnovější iReb

3.Hod pomocí iRebu svůj iPt do pwned DFU

4.zapni iTunes

5.drž shift a zmáčkni restore,vyber whited00r iOS co jsi stáhnul

6.mělo by ti to jet(nemusíš mít iPod hacnutý na 2ce)

• 0
Odesláno
  Lentilek2 napsal:
ne,hackovat 2ku nemusíš,prostě si vytvoříš ten custom iOS,hodíš iPod do pwned DFU,nabídne ti to na koni sn0wbreezu,a nahraješ ho přes iTunes,jak jsem to psal předtím

a ještě jedná možnost,zkus si stáhnou whited00r iOS,je optimalizovaný pro starší přístroje

takže návod:

1.stáhni si bud custom 4.2.1 nebo custom 5.0

2.stáhni si nejnovější iReb

3.Hod pomocí iRebu svůj iPt do pwned DFU

4.zapni iTunes

5.drž shift a zmáčkni restore,vyber whited00r iOS co jsi stáhnul

6.mělo by ti to jet(nemusíš mít iPod hacnutý na 2ce)

dobre zkusim to... tohle mi to ukazuje na konci celyho procesu...

post-19060-14687158707159_thumb.jpg

TO VYPADA ZE JE IPOD POKAZENEJ A NEJDE TAM NIC NAHRAT...

• 0
Odesláno

tak nejsi jedinej s timto probleme,nasel jsem tema na apple foru o tom,ze nekteri maji na iPT2g iOS 2.2.1,a kdyz chteji updatovat na 4,tak jim to hodi vzdy error 37

EDIT:TAdy to máš: https://discussions.apple.com/thread/2472151?start=0&tstart=0

a údajné řešení: Just switch off Zone Alarm (or in general the FireWall) a přejmenuj iOS,který nahráváš na iRest,omlouvá se za angličtinu,a proto to taky nechápu,možná to pochopíš

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu