Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Super Mario 3D Land


.Den

Recommended Posts

Prekvapuje me, ze v teto sekci stale jeste neni zadny topic o dalsim Ackovem pokracovani Maria - Super Mario 3D Land.

Hrajete to nekdo? Jak ta hra vypada? Uz me trochu unavuje cist dlouhe recenze, kdyz si hru stejne nemuzu zahrat, a videa se mi nenacitaji. :) Je to spise ve stylu Super Mario Bros. (ktery me proste fakt nebavi), nebo Super Mario 3D (coz bylo dobre)? A vubec, to nikoho novy Mario nezajima?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě ho nemám ale co nejdříve plánuju koupi. Hodím ti sem názor jednoho nejmenovaného hráče z jednoho nejmenovaného fora :) ( snad by mu to nevadilo ) a podle toho jak ho znám tak se v plošinovkách více než vyzná...

Vcera jsem ho dohral na dva zatahy, Galaxy to neni ale i tak kazda recenze pod 9/10 je hloupost. Furt se jedna o paradni zalezitost. Hratelnost je velmi dobra viz. trailery, mozna to zni divne, ale ona z nich primo salala. Hudba taktez velmi chytlava, zde me jen mozna mrzelo, ze ve hre nezaznelo melodii vice. Tohle dohromady uz dela vazne dost 082.gif Grafika je povedena, takovy Gamecube plus lepsi textury jak uz je zvykem, treba posledni level kdy se drapate za Browserem na hrad v jednom momente prsi a textury jsou zde normalne na urovni X360/PS3, opravdu velmi pusobive 111.gif Celkove jsem hru prosel za 6:30 klasicky 8 svetu celkem 46 levelu. Po dohrani se vam pak jeste otevre to same ve Special modu, pricemz jsou jednotlive levely bud pozmenene a nebo uplne nove a muzete hrat i za Luigiho 01.gif Nebyt tam tato druha cast byl by to celkem problem, jelikoz hra ma jen jeden hlavni mod, narozdil treba od Super Maria 64 DS, kde jste meli na vyber i nekolik miniher apod., ale takto vcetne tech specialnich kol hra celkem vydrzi navic jak uz bylo receno, kdo bude sbitrat i ty bonusove hvezdy a snazit se mit kazdy level na 100%, tak mu Mario 3D Land zabere casu jeste mnohem vice.

To nejlepsi nakonec a to je 3D efekt, musim rict, ze ten je v Mariovi primo paradni 111.gif a to hlavne proto, ze si muzete vybrat zdali chcete mit obraz zapusteny dovnitr (vetsina her) nebo aby vam vycnival ven (zde je dobre miti 3DS dale od sebe). Popravde jsou hry u kterych si 3D vypinam treba Asphalty, ale zde jsem ve 2D modu nenahral snad ani minutu (jen kdyz jsem zkousel rozdil) Opravdu nadhera a doporucuji si nastavit 3D ven (lze i behem hry sipkami) a dat ho na max. U tohoto druhu zobrazeni neni efekt tak silny, tedy se nemusite bat bolesti oci. Pokud si jej date dovnitr pak je vysledek velmi podobny napr. Ocarine, zde uz ma maximalni nastaveni pomerne silu. Tedy jak by rekl Horst Fuchs nevahejte a kupujte tato hra za to rozhodne stoji 39.gif a hlavne konecne poradny killer titul pro 3DS 08.gif Potrebovalo ho jako sul, takova hra mela byt k dispozici uz pri launchu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Nevím no základní kampaň trvala zkušenýmu borci 6-7 hodin ( většina recenzí udává okolo 10ti ), po ní se otevře speciální mód za Luigiho, který je těžší s pozměněnými levely, což je dalších 10 hodin. A k tomu ještě většina fanoušků hru zkusí dorazit na 100% což je ... hodně dlouho :D Já bych se té délky až zase tak nebál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, já jsem si Mária dnes koupil jako vánoční dárek a můžu říct, že jsem cca v půlce hry (4 svět, 2-3 level) a to jsem to hrál zhruba 2 hoďky... Nevím, jestli se zvedne obtížnost, ale s takovou si hodím inzerát na prodej ještě před koncem vánočních svátků :D Každopádně hra je to výborná, i když to vystouplé 3D jsem čekal teda jako něco lepšího (není to téměř vůbec výrazné), každopádně je fakt, že člověk kvůli tomu nemusí vypínat 3D a příjde mi to daleko méně náchylné na otočení 3DSka (u Zeldy stačilo o pár cm a bylo to v pr..., u Mária to jde celkem hodně).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@DeSmond je to taky mix super mario galaxy a new super mario bros...skor by som povedal ze viac je to klasicky new super mario bros a z smg to prebralo len to 3d prostredie

novych prvkov je tam hodne...dokonca par veci je tam aj zo zeldy :) prvych 8 svetov mam prejdenych na 100% (tj v kazdom leveli 3 hviezdy) a bola to docela brnkacka...tych specialnych 8 svetov je uz docela husty narez..

@endhalf potom budes moct hrat aj za luigiho :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak prvních 8 světů mám taky na 3 hvězdy, každopádně to chci mít na 100% všechno. Hra mi ale přijde docela dlouhá, s mým stylem hraní mi vydrží. Je to ale totální pecka 9/10 je tutovka :D vážně to stojí za to. Došel mi i Street Fighter a mile mně překvapil, sice si to moc nedávám a nebýt kombo-zkratek na displeji tak jsem už skončil ale baví mně to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Velký omyl s tím obsahem - prvních 8 levelů mi trvalo asi 4 hoďky (pokud jste zdatní, zvládnete i za 3), ale druhých 8 levelů mi dost nakopává prdel... To mi trvalo 4 hodiny než jsem se dostal do půlky... o_O Strašně návyková hra... :) Všem rozhodně doporučuji

Mimochodem, dvě otázky - Co se stane, až mi dojdou všechny životy? Už jich mám jen 14 :D A druhá - má nějakou výhodu hrát za Luigiho? Ten skin se mi vůbec nelíbí, ale pokud by byl nějak lepší, překousl bych to :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ciao! Hra mazec... Sice jsem mel ze zacatku ukrutny problemy s dopadem pri skoku smerem ke mne / ode me (za gramatiku tehle slov nerucim). Prece jen moje best hry jsou NSMB, Castle Vania .... proste sidescrolling hry. Co se tyce Maria 3D Land:

- vcelku jsem se tesil, ze to bude klasicky NSMB s nejakymi temi 3d prvky - me zklamani je, ze stylem je to Glaxy ve svete NSMB

- přijde mi vcelku nevyvazena obtiznost. Oproti NSMB se vytvori save po kazdem kole (ne jen v hradu). Prvnich 8 svetu jsem (v kazdem kole 3 mince sebrany) prosel vcelku za chvili a zbylo mi 171 zivotu. Dalsich (specialnich) 8 svetu jsem jeste nedojel, protoze me to obcas dost frustruje.. Napr. Nemohl jsem projit jedno kolo snad na 20 zivotu. Pak jsem se vratil do 1-1 a nabral si kozichy. Okamzite jsem to proklete kolo prosel na poprve. Myslim, ze projit kolo s/bez kozichu, je v specialnich svetech diamentralne odlisne co se tyce obtiznosti

- troksu me jebe lezt do houby, kde si vezmu jednu kytku a vic ani tuk.

+ ohromna chytlavost hry. Je to presne ten typ, kdy si clovek rika jeste jedno kolo.... jeste jedno kolo... atd....

+ 3d efekt se mi libi. Predchozi hra byla Ghost Recon (takze nemuzu moc srovnavat), ale tady jsem byl vyslovene nadseny + navic moznost zvolit si hloubku "dovnitr" a "ven"

+ ovladani mi prijde naprosto sqele. Prestoze s takovym typem hry neprichazim moc do styku, strasne intuitivne jsem navykl (krom skoku pops. vyse)

+ grafika mi prijde take uzasna. Jak jiz bylo v prvnim postu - kapky deste ve finale jsou ohromujici (moc se tesim na nejake graficke 3ds skvosty :) )

+ hudebni doprovd paradni

+ celkove bych rekl, jak se jiz vsude mozne psalo, ze je to nutnost pro kazdeho.

jinak jsem moc nepochopil na co je ten skok s drzenim L nebo R -> nikdy jsem to nepouzil....

to kosmiklove: nevim jestli je to jejom moje nesikovnost, ale jsem presvedcenej, ze Lugi skace vys. Zkousel jsem to v 1-1 a s Lugim na tu jednu zed vyskocim pokazde a s Mariem ani jednou. Pak mi prijde, ze Lugi je pomalejsi pri zmene smeru o 180.. (tohle asi jen dojem)

verdikt -> vrele doporucuji vsem. Stoji to za to

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdo tu všechno má Mario Land? Jak vás hra baví? Dohrál jsem ,, první ,, kampaň, u všech levelů mám posbírané všechny medailonky. Ještě jsem si odemčel Luigiho a hru vypnul, každopádně mně to dost baví a budu hrát dál. Jen mi přijde že je celá hra nějaká lehká, v části kde se momentálně nacházím mám skoro 200 životů. Ke všemu ten super-tanooki obleček, prý je ve hře i něco co vás automaticky hodí na konec levelu. Pro začátečníky je to asi dobrý, já z toho ale moc nadšený nejsem :( Škoda že na 3DS nepředělali Galaxy to by byla paráda. Momentálně uvažuju o zakoupení některého z DS dílů, buď 64 nebo New SMB který myslíte že je lepší?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hej ako som pisal...prvych 8 svetov je lahkych a tolko zivotov som mal aj ja...pockaj ked sa pustis do tych specialnych 8 levelov :D tam tak 3/4 zivotov stratis kludne aj na jednom leveli :D

ten super-tanooki obleček mas len v tom leveli kde ho ziskas ked 5 krat ta zabiju alebo spadnes...ak z levelu vides tak uz sa zmeni na normalny...ked padnes alebo ta zabiju 10 krat tak tam bude teleport na konec levelu...ano to je pravda ale to plati len v tych prvych 8 svetoch...v tych specialnych som skapal kludne aj 50 krat v jednom leveli a nic...

SM64 som nehral ale new SMB som presiel na 100% a mam zobrate vsetky mince...je to narez a neporovnatelne tazsie ako SML 3D :D skoro som pri tom stratil nervy :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 9 months later...

jak je na tom SM3DL v porovnani se Super Mario 64 (DS)? sidescrolling plosinovky SMB zboznuju snad asi vsechny, od 8bit klasiky Super Mario Bros. az po SNESovyho Yoshi's Island vcetne New Super Mario Bros. serie a sem v nich i relativne dobrej, ale kdyz sem si sehnal SM64 DS (na N64 sem nikdy nic nehral) tak sem narazil. nevim presne, cim mi hra nesedi, ale asi se nedokazu szit s tim 3D pohledem a tim ♥♥♥♥♥skym natacenim kamery, tezko se mi odhaduje jestli sem nad nejakym mistem ci ne, kdyz se otocim, tak se Mario otoci na me a ja nevidim, kam vlastne jde atd. zkusil sem to asi 10min a vubec me to nebavilo, kdyz mi to neslo. nechtel sem tomu verit, tak sem to zkusil jeste jednou a proste 64ku nemam rad a jen mi lezi ve sbirce :D

je z tohohle pohledu 3D Land lepsi nebo je to hodne podobny a pro me teda nevhodnej dil? kompenzuje ty nedostatky 3D efekt?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu