Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

tak jelikož už mastím jak vzteklej mohu se již náležitě vyjádřit. Takže hra totální pecka. Nintendo si vždy pořizuje už jen kvůli mariovi ! světy kratičké, obtížnost nevelká(ještě nejsem u bonusových). Občas až na po X-té najdu poslední hvězdu. Hru si moc užívám.

Jinak k té SM64 na DS, tak také hraju a naprostá pohoda. Samozřejmě land je o něco vychytanější(protože je novější) ale klasickou 64 ku mám snad 10x otočenou na 120 hvězd, takže u mě spokojenost! Kamera vůbec nesere.

• 1 month later...
Odesláno

No já osobně jsem u téhle hry absolutně neobjevil to co u jinejch mario her: "ještě jeden level a jdu spát", né že by levely nebyly zábavné rozmanité a svižné ale nemá to takovou jiskru jako 2D NSMB :) 3D efekt nádhera ale ne nutnost. Co se týče délky hry: Fallout 2 se dál dohrát za 11 minut.. ale dohrát hru neni to proč to hrajete ne? když ste z toho chtěli mít príma hru tak vám to vydrželo hafec hodin. je mi jasný že 5-ti letý děti se předháněj kdo je v jakym levelu ale myslim že požitek ze hry je důležitější - čili mnoho a mnoho chcete li to dát na 100% těch deset 6 hodin mi přijde vcelku rychlý. s kamerou a ovládáním nemám problém. kdybych jí nedostal zadarmo tak bych si jí po vyzkoušení rozhodně koupil!

• 2 weeks later...
Odesláno (upraveno)

Tak jak to tak vypadá, tak jsem asi jedinej, koho 3D Land nebaví :(

Nevím proč to tak je, jsem fanda Maria a do dnešních dní stále pařím Super Mario Bros.

Hra je hezká, levely jsou parádní a nápadité, ale něco mi tam prostě chybí. Možná akce a dynamika, nevím, neumím to pojmenovat. Jedinej důvod, proč to pořád hraju je, že doufám, že se to zlepší, když už jsem za to vysolil 9 kil... Teď jsem ukončil šestý svět. Pokud to nespraví ty bonusové levely, tak to jde z baráku...

Upraveno uživatelem Lukash
doplnění
  • 2 months later...
Odesláno

Tak já ty poslední dva příspěvky beru zpátky. Doufám, že někoho neodradily... Stalo se totiž to, že mne hra nakonec chytla a dnes jsem ji dohrál na max, tedy všechny hvězdy. Bavilo mne to a v některých speciálních levelech i silně frustrovalo. Hru jsem dohrál za 25 hodin.

Asi už ji nebudu hrát znovu, tedy je k mání na výměnu za New Super Mario Bros 2.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu