ondra-banov Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Dobrý den, mám PSP SLIM verze 2000, fw 3.60M33 už je upraveny pro neoficialni hry od puvodniho majitele. Novejsi hry potrebuji novejsi FW. Jak se toho dá docílit, na co dát pozor při updatu z tak stare verze, popřipadě zda by mě to nekdo neudelal - okoli Uherské hradiště, Zlin, Brod. Pod baterkou je 7C. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 To zvládneš sám normálně si stáhni z ofiko stránek Sony fw 6.60, hoď to do PSP/GAME/UPDATE, aktualizuj to a pak si tam dej třeba 6.60 PRO B10 CIPL http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra-banov Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 tak jsem to zkoušel, po stáhnutí oficiálního sw dostanu hlášku: The game could not be started (DADADADA) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K-Kiro Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Skus vypnou všechny pluginy (pokud jsou nějaké zaplé) a skus nejdříve updatova třeba na 4.xx pak na 5.xx a pak už na 6.60 > 6.60ME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra-banov Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 kde se dají sehnat starší verze, na oficu je jen verze 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra-banov Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 pluginy nemam žadne, nalezen fw 4.01 a nic zase stejna chyba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra-banov Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 tak jsem tam dostal verzi Custom Firmware 5.00 M33 - 6 ale nemohu tam ted dostat novejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Všechno jde když se chce. Hoď tam tu verzi 6.60 PRO-B10 fix1 + FastRecovery + CIPL Flasher co psal už kolega Martin2412 nademnou i s odkazem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.