SAmQo Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Dobrý den vzhladom nato že idu vianoce každý si k vianociam niečo praje iste ste uš počuli o sutaži vianočný datart kedže nemám PS3 ale mal možnost som si vyskúšat aké je to skvelé bol bi pre mna ten najkrajší darček od vas darovat mi ho k vianociam takže kto može prosím pridajte mi mi ozdoby dakujem .. vianocny.datart.sk/samuel-vascak-si-praje-herna-konzola-sony/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Samko koľko máš rokov? Alebo si len malý prítulný bootík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 máš to tam..když už tak já bych taky rád :DD (fakt se nudim) http://vanocni.datart.cz/daniel-kalabis-si-preje-herni-konzole-microsoft/ díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.