romik999 Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Poradte mi prosim nekdo jak mam vypalit tuto hru, soubor ma pres 8gb a nevejde se mi na dvd dl. Vubec netusim co s tim mam delat. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Další takovej, co přijde na forum jenom, když má nějakej problém? Jestli nechceš řešit triviální problémy s xboxem, musíš sem chodit pravidelně a číst si každou novinku... http://console-forum.net/tema/131171-navod-jak-vypalit-xgd3-hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 díky za radu ale stejne mi to nejde.. :( poradite mi nekdo prosim jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 pokud si to udělal přesně podle toho návodu,tak je chyba někde v tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Máš vůbec firmware LT+ 2.0 (LT+ 2.01 pokud máš samsung mechaniku)? Ten je vyžadovaný pro XGD3 hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 dělám to přeně podle návodu, vypálim a na xku mě skočí chyba. Flash mám nejnovější jede mi na to fifa 12 a nhl 12.. kupoval sem ho už s nejnovějším flashem. jsem nováček takže si jen tak rady nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 no jo ale fifa 12 a nhl 12 nejsou xgd 3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 a na ty hry xgd 3 potrebuju jinej lash nebo jak? nebo co na to potrebuju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 na xgd3 hry potřebuješ lt+2.0 jak psal Dlaha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 dělám to přeně podle návodu, vypálim a na xku mě skočí chyba. Flash mám nejnovější jede mi na to fifa 12 a nhl 12.. kupoval sem ho už s nejnovějším flashem. jsem nováček takže si jen tak rady nevím... co ti přesně vyskočí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 píše mi to This disc is unreadable 1. clean the disc with a soft cloth 2. restart console vypaloval sem přesně podle návodu a zničil sem 3 dvd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 flash mám lt+2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 chodíš na live ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 nechodím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 to mi taky občas dělá,stačí vytáhnout to dvd a zpátky zasunout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 píše mi to This disc is unreadable 1. clean the disc with a soft cloth 2. restart console vypaloval sem přesně podle návodu a zničil sem 3 dvd... tohle se mi objevuje u nhl12 tak jsem hru nainstaloval na HDD a už to frčí normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.