Satrustegi Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Pokuď by někdo scháněl hack na fw 6.60??tak muho mužu zaslat emailem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe1525 Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 tak to schválně pošli jsem zvědav :D langr.david@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Ježiši marja proč by jsi měl něco zasílat, když tady http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 si to můžeš kdykoliv stáhnout a máš k tomu i návod. A bůhví co to vlastně zasíláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 taky chci ten hack :D : D mesce@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radu_dc Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Hele udělal jsem to podle toho návodu...a vůbec se mi ta hra neobjeví v PSP na Memory Stick... Nevíte někdo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 A kam ty hry dáváš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radu_dc Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Normálně PSP Game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K-Kiro Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Tak jestli to je stažená hra ve formátu .iso .cso tak to musíš kopírovat do složky ISO na kořenu karty (ms0:/ ISO) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bombaudeu Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Zdar liďové, Ježíšek mi donesl PSP 3004, chci to cracknout poněvadž se mi nechce utrácet za hry. Potřeboval bych to vysvětlit krok za krome bo su ztracené jak Alenka v říši divů. Ideální by bylo kdyby nějaký dobrodinec poblíž UH mi to hacknul osobně. Pls o help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 To zvládneš sám, napiš mi co tam máš za firmware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bombaudeu Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Nechci vypadat jako osel, ale co je to firmware? A jak zjistím jaký tam mám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Firmware je to díky čemu můžeš na PSP hrát hry, a to díky čemu PSP funguje, něco jako Windows na PC. Zjistíš to v Settings - System Settings - System Information Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 3, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Nezaskodilo by si procist tema pro zacatecniky at vis aspon neco... Pak pokud ti neco nebude jasne se ptat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bombaudeu Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Tak jsem se mrknul do settings a je tam 6.39 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.