rockyzz Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Takže, tenhle topic slouží k tomu aby jsme sjednotily všechny hráče BF3 tady z C-F na xbox livu, a to proto, aby jsme se spojily, uspořádali nějakou "custom" akci nebo prostě jen zahráli ve squadech atd, takže pište svoje GT, podle tohoto vzoru(!): GT: Váš gamertag (tedy nick na XLive) Nick: Váš nick tady na C-F Headset: Ano - Ne Skill: Jak jste dobří (od nejhoršího po nejlepší): Newbie / Soldier / Veteran / Expert (toto nemusíte psát z barvama, je to tak jen označené aby to bylo vidět) + nepište u Skillu něco jako Soldier-Veteran, v tomto případě by jste byl automaticky přiřazen k tomu "horšímu". - KDY HRAJETE, JAKÉ DNY V TÝDNU A V JAKÝ ČAS - - ZDA-LI MÁTE NĚJAKÉ DLC JAKO B2K - UPOZORNUJI VÁS! PIŠTE TO ÚPLNĚ STEJNĚ, KDYŽ SE PÍŠE GT: TAK TAM NEPIŠTE GAMERTAG: A PIŠTE I Z TUČNÝM PÍSMEM! Seznam hráčů: Expert hráči: GT: xX forEV3R Xx Nick: rockyzz Headset: Ano Skill: Expert - hraji takřka každý den odpoledne - - mám limited ed. takže i B2K - Veteran hráči: GT: PackysCZ Nick: Packys2 Headset: Ano Skill: Veteran - Hraju každý den od 8:00 tak do 10:00. - DLC B2K Mám ! Soldier hráči: GT: Guik89 Nick: Gui89 Headset: Ano Skill: Soldier - Hraju skoro pořád poslední dobou, neni problém se domluvit - DLC B2K GT: Jirulka1984 Nick: Jiřulka Headset: Ano Skill: Soldier - Hraju denně mezi 12-18h, o víkendu 16-21h - B2K plánuji Newbie hráči: GT : Kenja CZ Nick: Kenja Headset: Ano Skill: Newbie - Hraju jak kdy ale není problém se domluvit na čase kdy se bude hrát a já tam budu. - DLC B2K GT: Filip93Gordex Nick: Gordexx Headset: Ne Skill: Newbie - Hraju skoro každý den, odpoledne a večer. - Nemám GT: DeeRek21 Nick: DeeRek21 Headset: Ano Skill: Newbie-Soldier - Hraju skoro každý všední den, večer od 19-23h - DLC B2K See you in the battlefield soldiers! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nostur1468627231 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 GT: NosturCZ Nick: Nostur Headset: Ano Skill: Soldier-Veteran Kazdy den hlavne vecer, vikendy B2K planuju koupit velmi brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 GT: PackysCZ Nick: Packys2 Headset: Ano Skill: Veteran - Hraju každý den od 8:00 tak do 10:00 - DLC B2K Mám ! Omlouvám se ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Já už nevim jak vám to mám říct, je tam jasně napsáno at píšete úplně stejně jako podle vzoru, tedy vč. ale i bez tučného písma, já to pak jak blb musim opravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 GT : Kenja CZ Nick: Kenja Headset: Ano Skill: Newbie -Hraju jak kdy ale neni problem se domluvit cas kdy se bude hrat a ja tam budu - DLC B2K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gui89 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 GT: Guik89 Nick: Gui89 Headset: Ano Skill: Soldier - skoro pořád poslední dobou, neni problém se domluvit - DLC B2K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gordexx Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 GT: Filip93Gordex Nick: Gordexx Headset: Ne Skill: Newbie - Skoro každý den odpoledne a večer. - Nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeRek21 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 GT: DeeRek21 Nick: DeeRek21 Headset: Ano Skill: Newbie - skoro každý všední den večer od 19-23h - DLC B2K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 CHCI VÁS UPOZORNIT! Nepiště u Skillu: Newbie-Soldier a tak pište jen jedno z toho jinak budete automaticky přiřazen, k tomu "horšímu", neberte mě špatně ale já si prostě na tyhle detaily potrpim, a když je to napsané v hlavním příspěvku tak to prosím dodržujte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 GT: Jirulka1984 Nick: Jiřulka Headset: Ano Skill: Soldier -denně mezi 12-18h, o víkendu 16-21h -B2K plánuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 GT: DejviQ Nick: oRmus Headset: Ano Skill: Newbie -Denně od 12:00 do neurčita, klidně až do brzkých ranních hodin když se sejde super parta. 8) -DLC B2K mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bambus700 Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 GT: InvisiblleWhite Nick: bambus700 Headset: Ano Skill: solider ( 30 ) Denně od: 15:30 do neurcita ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 GT: radim8 nick: slachta8 Headset: ne Skill: solider Denně od 10:00 až do 18-20 hod. PREMIUM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simpi0 Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 GT: Simpi0 Nick: Simpi0 Headset: Ano Skill: Soldier - každý den odpoledne nebo večer - Premium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smeti Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 GT: Smeti88 Nick: Smeti88 Headset: Ano Skill: Soldier Kazdy den minimálně nějakou hodinku -Premium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar3ck Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 GT: Mar3ckCZE Nick: Mar3ck Headset: Ano Skill: Newbie - Soldier Kazdy den večer, vikendy občas BF3 Premium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 T: Kortiera Nick: Kulo Headset: Ano Skill: Newbie - každý den podle směn - Premium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodlukas Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 GT: lukyCZ89 Nick: lukyCZ89 Headset: NE Skill: Newbie - Hraju dle casu.. - Premium - zatim ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 16, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 (upraveno) GT: PetrDUBINA Nick: PetrDUBINA Headset: Ano Skill: Newbie Hraju podle směn, hlavně odpoledne až do večera Upraveno Listopad 16, 2012 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bendama Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 GT: czduffmancz Nick: bendama Headset: ANO Skill: Soldier -1x denně aspon hodinku -Premium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Babantos Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 GT: Babantos Nick: Babantos Headset: Ne Skill: Veteran Skoro každy den odpoledne a večer, vikendy BF3 Premium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 GT: Ph1CZ Nick: Morfeus Headset: Ano Skill: Newbie -Hraju hlavně večer, vikendy ...nebo po domluvě. -Nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 (upraveno) GT: CZxWerty93 Nick: werty Headset: Ano Skill: dá se to, mám rád vzdušný prostor Zahraju si sváma když se domluvíme BF3 Premium Upraveno Leden 24, 2013 uživatelem werty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghouless Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 (upraveno) GT: Ghouless Nick: Ghouless Headset: ne Skill: Newbie - Hraju nárazově, 3-4x v týdnu ve večerních hodinách - Vlastním Premium ed. Upraveno Leden 1, 2013 uživatelem Ghouless Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velcis12 Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 GT: Pupikus014 NickPupikus014 headset:Ano Skill:jde to fps hraju dlouho -hraju deně 19:00 až do umoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.