skolni.flakac Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Zdravím. Když to dobře dopadne, tak zítra po týdenním čekání dorazí domů konzole z RGH. Proto chci být už připraven a nemuset se tu pak stresovat s tím, že nevim co s tím. TAKŽE. Pokud něco bude špatně, tak mě prosím opravte. V konzoli bude jen klasickej Dashboard, kterej ale bude umět spouštět hry z externího HDD, nebo to budu muset teprve nainstalovat. Co se týče her. Když mám na to připravenej HDD naformátovanej na FAT32, stačí když si na něm udělám složku a do ní poté naházím hry které jsem prohnal přez program Iso2God. A stačí když to nakopíruju do oné složky. Po připojení ke kompu bude tedy cesta vypadat nějak následovně? e:/games/415608CB/00007000/E597DABB0EC6602B360C.data/"a zde už je cca 50 souborů s hrou" nebo je to špatně a ke spuštění hry budu potřebovat ještě něco nějak jinak? Téma RGH sleduju už od začátku jeho založení, ale tohle prostě nechápu zatím. Doufám že to jen tím, že to musím řešit jen v představě a nemám možnost si to vyzkoušet. Doufam že mě ještě nějaký otázky napadnou. Chci být prostě připravenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galfar Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Nemusis ani hry v Iso2God. Klidne je muzes prohnat jen pres Xbox Image Browser. Mam tedy odzkousene ze jedou z externiho hdd i pres Iso2God. Potom zalezi, jestli budes mit xbox i s FSD. Pokud ne, je tu na foru postup jak ho nainstalovat. V FSD jen vyberes cestu ke slozce na hdd, kde mas hry a vse ti pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 FDS? dal jsem to do vyhledávání a nic to nenašlo. Nějakej odkaz? Kdlidně i někam jinam. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galfar Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 FSD je FreeStyle Dashboard ;) Ted uz ti to neco urcite najde. Jinak je to pospane i tu. Odkazy ke stazeni potrebnych veci si najdi na googlu nebo snad i tady. A jeste jeden odkaz na ENG pdf tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Jo to jo :D Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 No tak nic. tak to já si ještě budu muset počkat. mam totiž CB 5772. SAKRA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.