teiNy1468627104 Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Ahoj,chtěl jsem se zeptat kde koupit levný kvalitní Remote s Motion plus a Nunchukem(originál je předražený). Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Cina... ale pocitej zivotnost cca 1 rok original vydrzi i 3 roky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teiNy1468627104 Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Později bych si dokoupil originál.Na začátek mi bude stačit neoriginál.Neznáš nějaký obchod v Česku kde prodávají čínské ovladače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Tak primo cinske asi ne ale jinak Alza je plna smejdu od Hame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teiNy1468627104 Odesláno Prosinec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Co treba tohle http://viewitem.eim.ebay.cz/New-Remote-Controller-Built-in-Motion-Plus-Nunchuck-for-Nintendo-Wii-White/330642238015/item ? Nebo nemohl bys mi někde sehnat ty čínské? Nebo kde je koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Jop to je klasicky cinsky ovladac... klidne vem tenhle... ja se na lepsi cenu asi stejne nedostanu... kdyby jsi nechtel kupovat tam tak mi pisni na mejlik ja ti to objednam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Ahojte, nevíte jakou kavlitu mají ty GameWare ovaldače od JRC? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Ja drzel jeden o HAMA? (snad to rikam dobre) misto krize nahore mela takove vice mene kolecko... porad se to odpojovalo (jakmile se ovladac nehybal 10s tak se odpojil) prekvapilo me ze jsem dneska v electroworldu nasel ovladac (neoriginal) za cenu 1400... coz mi prijde brutal protoze hned vedle byl original za stejnou cenu Ja rozdeluju ovladace na dva druhy... Originaly ktere funguji tak jak maji...a Cinany coz jsou vsechny ostatni...nekdy funguji lip nekdy hur... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Aha. Tak to jo. Já jsem nakonec koupil originál. Přece jen je to jistější. Jen jsem překvapený, jak některé E-SHOPY nedávají přesné popisky. Pak si myslíte, že kupujete ovladač a přitom to je jen ten přídavek Plus pro starší typy, tak pozor na to (o: Co se týče, ale těch setů, kde je ta pálka, golfová hůl atd. tak je asi jedno jestli to je originál nebo ne...? Co myslíte? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Tam je to uplne sumak :) je to jen kus plastu... spis mi prijde ze to pri hrani vadi :))) jedina vyjimka jsou volanty :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmajlik Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 A jak poznam, ze ten ovladac je stoprocentne origos? Kde se kupuje origos prislusenstvi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Treba Alfacomp.cz http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514507L2P60CM11YQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.