kingcz Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Bavi vas hrat online hry a chcete si vydelat nejaky peniz na Vanoce ? Tak tu mam pro vas idealni reseni. Pridejte se ke komunite Captureplay. Kde se za sve dovednosti ve FPS, sachy, mancala... dostanete skutecne penize. Vyplata vam prijde na Paypal ucet. Neplatite za nic ale dostanete vic !!! Zadny podvod, BS, hraje tam dost lidi z cele zemekoule. https://games.captureplay.com/secure/play.jsp?r=ganth Pokud se nekomu nelibi tenhle topic, at nespamuje zbytecne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Nerikam že se mi neíibí ale informuj o tom že když se přes tento odkaz lidi regnou a hrajou tak máš z toho velký peníz :)) PS:Znám to jsem tam reglej ale nehraju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Prosinec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 kez by to tak bylo jako u jinych stranek. U tohohle se referan musi hrat min. 20 her, 120min abych ziskal bonus, coz je pekna p*covina, no stejne se nidko nepridal pode mnou, mozna ty Steve :D nemohl bys stravit ty 2h a 20 her :D. p.s. Vidim tvuj singnature a tam je PSVita = duvod proc zakladal jsem tehle topic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Sorry ale já se pod tebe neregnul jelikož už tam jsem reglej dlouho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Skoda, ze nikdo nema zajem :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 musíš hrát 24/7 aby si se dostal nad 10 dolaru ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Leden 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 HAHA vubec nemusim, hraju jen 2-3 max 4h/denne, a vydelam tak 2-3$, takze staci mi tyden dva,abych vydelal tech 20 :). Kdyz vyhravas vice matchu, tak se dostanes do leaderboard, kde zase dostanes bonusy za svy umisteni v ty tabulce. Kdyz si fakt dobry hrac, tak staci ti 4-5 dni abys dosahl tech min. 20$. Ale pro novyho hrace, musis byt trpelivy. Ja aspon vydelal 20$. Muj proof: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.