Quicksilver Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Mam v planu si do Xka dat 320GB disk 2.5. Staci starej disk normal vytahnout a dat tam 320GB a formatovat a pak se pripojit pres FTP a hodit tam FSD ? A nebo je to vic komplikovanejsi.Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Musis mit disk od WD urcitou radu a pak pouzit HDDHackr a k tomu i prislusny HDDSS.bin a to bude v tvem pripade pro 320GB disk. - WD Scorpio Series BEVS/BEAS - WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT - WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT - WD VelociRaptor Series - WD Scorpio Blue Series BPVT - WD AV-25 Series BUDT Treba tady je navod http://www.se7ensins.com/forums/topic/206853-xb360-how-to-upgrade-your-hdd-to-250gb/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Zrovna s timhle problemem jsem se potykal poslednich par dni. Hral jsem si s vymenou disku u myho Falcona s RGH. Puvodni 60GB Fujitsu jsem nejdriv vymenil za 120GB Hitachi a pak za 500GB WD Scorpio. Pokud mas RGH, tak muzes vynechat hratky s HDDHackr. - pomoci FTP jsem zkopiroval z puvodniho disku moje profily a ulozeny hry na PC (je treba pro tohle odhlasit svyho uzivatele z dashboardu, aby nebyly jeho soubory pouzivany). - vymenil jsem a nasledne zformatoval disk v xboxu - nainstaloval jsem aktualizaci dashboardu (kvuli obnoveni avataru a funkcnosti kinectu - je treba davat stejnou aktualizaci jako mas v xboxu. Daval jsem update 13604 z USB na 13604, ktery byl v xboxu.) - nainstalujes si veci, ktery pouzivas a pak nasypes zpatky svoje profily a ulozeny pozice, treba zase pres FTP. A to je ve zkratce asi vsecko. Pokud nesmazes puvodni disk, tak na nem tvoje profily porad budou a nemusis se bat, ze touhle operaci o ne prijdes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Musis mit disk od WD urcitou radu a pak pouzit HDDHackr a k tomu i prislusny HDDSS.bin a to bude v tvem pripade pro 320GB disk.- WD Scorpio Series BEVS/BEAS - WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT - WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT - WD VelociRaptor Series - WD Scorpio Blue Series BPVT - WD AV-25 Series BUDT Treba tady je navod http://www.se7ensins.com/forums/topic/206853-xb360-how-to-upgrade-your-hdd-to-250gb/ Ha pravda to me ani netrklo ze tu obstrukci s HDDHackrem muze vynechat. Vzdyt jsme v sekci JTAG/RGH :-) Ta procedura je nutna pouze u Xboxu s flashem. Zase pokud by to udelal tak ten disk muze pouzit v jakymkoliv Xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Zrovna s timhle problemem jsem se potykal poslednich par dni. Hral jsem si s vymenou disku u myho Falcona s RGH. Puvodni 60GB Fujitsu jsem nejdriv vymenil za 120GB Hitachi a pak za 500GB WD Scorpio. Pokud mas RGH, tak muzes vynechat hratky s HDDHackr.- pomoci FTP jsem zkopiroval z puvodniho disku moje profily a ulozeny hry na PC (je treba pro tohle odhlasit svyho uzivatele z dashboardu, aby nebyly jeho soubory pouzivany). - vymenil jsem a nasledne zformatoval disk v xboxu - nainstaloval jsem aktualizaci dashboardu (kvuli obnoveni avataru a funkcnosti kinectu - je treba davat stejnou aktualizaci jako mas v xboxu. Daval jsem update 13604 z USB na 13604, ktery byl v xboxu.) - nainstalujes si veci, ktery pouzivas a pak nasypes zpatky svoje profily a ulozeny pozice, treba zase pres FTP. A to je ve zkratce asi vsecko. Pokud nesmazes puvodni disk, tak na nem tvoje profily porad budou a nemusis se bat, ze touhle operaci o ne prijdes. Tak to spacham podle tebe a jinak disk mam : WD Scorpio Blue 320GB to me bude na Xko stacit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Tak to spacham podle tebe a jinak disk mam : WD Scorpio Blue 320GB to me bude na Xko stacit :) Mam ted 500GB a premejslim, jestli me to moc neomezuje v rozletu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Jeste uvidime jak stim hdd ... problem je,ze ten disk ma vlastne matka a ja ho chtel v notase prohodit a nako se tedka vykrucuje ...hmm kdyz tak to 120gb jisty,ale je to malo :_( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Tak nakonec mam 320GB .) Jak se mam dostat na FTP ,kdyz tam mam tedka klasicke menu ? Disk mam jinak naformatovany a akorat stahuju 13604 s avatarama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Tak nakonec mam 320GB .)Jak se mam dostat na FTP ,kdyz tam mam tedka klasicke menu ? Disk mam jinak naformatovany a akorat stahuju 13604 s avatarama. Ja to resim pomoci XeXMenu, ktery se da pustit s dashboardu. Staci ho spustit a hned spusti ftp sluzbu (user/pass je tusim xbox/xbox). FSD ma ftp v sobe taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 XeXMenu to sezenu kde a jak to rozchodim ? Me se to menu samo nezpusti ... Jestli ho musim stahnout ? Disk je uplne zpradnej ani me nejde update na puvodni Dash .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 V navodech na RGH je navod na stavbu programatoru po domacku, v jednom z poslednich bodu je odkaz na balik utilit. Mezi nima je i image pro xexmenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 http://console-forum.net/tema/132645-cz-navod-na-reset-glitch-hack-krok-po-kroku-vc-stavby-programatoru ja to tam nevidim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 http://console-forum.net/tema/132645-cz-navod-na-reset-glitch-hack-krok-po-kroku-vc-stavby-programatoruja to tam nevidim ... Ja to tam vidim ;-) Je to v kroku 6. XexMenu je pouzity pro naslednou instalaci FSD. A v kroku 4 jsou odkazy na stazeni baliku utilit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Nasel jsem XeXMenu_v1.1-ISO_with_PIR.iso ...tak taham .... doufam ze tohle aspon pojede .... nic obtizneho nechci jen to tam hodit a pak sprovoznit FTP. Akorat me vrta hlavou jak tam dam DASH ... mozna bude lepsi pockat na novejsi verzi ,ktera tedka vysla to pak urco update pujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Uz jsem se tam dostal pres iso soubor a jinak mam ... WD 320GB BEKT takze snad bude disk i rychlej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Nasel jsem XeXMenu_v1.1-ISO_with_PIR.iso ...tak taham ....doufam ze tohle aspon pojede .... nic obtizneho nechci jen to tam hodit a pak sprovoznit FTP. Akorat me vrta hlavou jak tam dam DASH ... mozna bude lepsi pockat na novejsi verzi ,ktera tedka vysla to pak urco update pujde. Zatim jsem si s aktualizaci dashboardu na novejsi verzi nehral, ale nemel bys poustet update z oficialniho ms balicku na vyssi verzi nez mas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.