Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Musis mit disk od WD urcitou radu a pak pouzit HDDHackr a k tomu i prislusny HDDSS.bin a to bude v tvem pripade pro 320GB disk.

- WD Scorpio Series BEVS/BEAS

- WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT

- WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT

- WD VelociRaptor Series

- WD Scorpio Blue Series BPVT

- WD AV-25 Series BUDT

Treba tady je navod http://www.se7ensins.com/forums/topic/206853-xb360-how-to-upgrade-your-hdd-to-250gb/

Odesláno

Zrovna s timhle problemem jsem se potykal poslednich par dni. Hral jsem si s vymenou disku u myho Falcona s RGH. Puvodni 60GB Fujitsu jsem nejdriv vymenil za 120GB Hitachi a pak za 500GB WD Scorpio. Pokud mas RGH, tak muzes vynechat hratky s HDDHackr.

- pomoci FTP jsem zkopiroval z puvodniho disku moje profily a ulozeny hry na PC (je treba pro tohle odhlasit svyho uzivatele z dashboardu, aby nebyly jeho soubory pouzivany).

- vymenil jsem a nasledne zformatoval disk v xboxu

- nainstaloval jsem aktualizaci dashboardu (kvuli obnoveni avataru a funkcnosti kinectu - je treba davat stejnou aktualizaci jako mas v xboxu. Daval jsem update 13604 z USB na 13604, ktery byl v xboxu.)

- nainstalujes si veci, ktery pouzivas a pak nasypes zpatky svoje profily a ulozeny pozice, treba zase pres FTP.

A to je ve zkratce asi vsecko.

Pokud nesmazes puvodni disk, tak na nem tvoje profily porad budou a nemusis se bat, ze touhle operaci o ne prijdes.

Odesláno
Musis mit disk od WD urcitou radu a pak pouzit HDDHackr a k tomu i prislusny HDDSS.bin a to bude v tvem pripade pro 320GB disk.

- WD Scorpio Series BEVS/BEAS

- WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT

- WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT

- WD VelociRaptor Series

- WD Scorpio Blue Series BPVT

- WD AV-25 Series BUDT

Treba tady je navod http://www.se7ensins.com/forums/topic/206853-xb360-how-to-upgrade-your-hdd-to-250gb/

Ha pravda to me ani netrklo ze tu obstrukci s HDDHackrem muze vynechat. Vzdyt jsme v sekci JTAG/RGH :-) Ta procedura je nutna pouze u Xboxu s flashem. Zase pokud by to udelal tak ten disk muze pouzit v jakymkoliv Xboxu.

Odesláno
Zrovna s timhle problemem jsem se potykal poslednich par dni. Hral jsem si s vymenou disku u myho Falcona s RGH. Puvodni 60GB Fujitsu jsem nejdriv vymenil za 120GB Hitachi a pak za 500GB WD Scorpio. Pokud mas RGH, tak muzes vynechat hratky s HDDHackr.

- pomoci FTP jsem zkopiroval z puvodniho disku moje profily a ulozeny hry na PC (je treba pro tohle odhlasit svyho uzivatele z dashboardu, aby nebyly jeho soubory pouzivany).

- vymenil jsem a nasledne zformatoval disk v xboxu

- nainstaloval jsem aktualizaci dashboardu (kvuli obnoveni avataru a funkcnosti kinectu - je treba davat stejnou aktualizaci jako mas v xboxu. Daval jsem update 13604 z USB na 13604, ktery byl v xboxu.)

- nainstalujes si veci, ktery pouzivas a pak nasypes zpatky svoje profily a ulozeny pozice, treba zase pres FTP.

A to je ve zkratce asi vsecko.

Pokud nesmazes puvodni disk, tak na nem tvoje profily porad budou a nemusis se bat, ze touhle operaci o ne prijdes.

Tak to spacham podle tebe a jinak disk mam : WD Scorpio Blue 320GB to me bude na Xko stacit :)

Odesláno
Nasel jsem XeXMenu_v1.1-ISO_with_PIR.iso ...tak taham ....

doufam ze tohle aspon pojede .... nic obtizneho nechci jen to tam hodit a pak sprovoznit FTP.

Akorat me vrta hlavou jak tam dam DASH ... mozna bude lepsi pockat na novejsi verzi ,ktera tedka vysla to pak urco update pujde.

Zatim jsem si s aktualizaci dashboardu na novejsi verzi nehral, ale nemel bys poustet update z oficialniho ms balicku na vyssi verzi nez mas...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu