patrikas Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Dobrý den chci přístroj na čtení knih nebo tablet který jde využít také na čtení knih jaký byste doporučily ? Díval jsem se a tohle mi vyhovuje http://www.alza.cz/goclever-of-view-mobii-tablet-7-playtab-2-d266981.htm . Cena tak do 2500 ,-kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Tenhle nedoporučuju jelikož ti ničí oči..Kup něco co ti nebude ničit oči..jestli chceš mám tu jeden původně za 4500Kč jako nový se zárukou..dám za 2600kč vč. pošty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Kindle od Amazonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Já si nyní kupuji Kindle 4 stačí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Jednoznacne Kindle. Skvely pomer cena X vykon. Pokud z nejakeho duvodu nechces Kindle, tak ale rozhodne neco s einkem. Na Ebooky jedine eink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.