packys2 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 tak na live jsem to nezkoušel !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Dneska řekl flasher kamarádovi, ať raději nechodí na net, že do měsíce vyjde nový flash a stím, že už by to mělo být v pohodě, ale že s tímto nedoporučuje jít zatím na net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Ale XDG3 hry nejdou hrát na live, jen offline.. Tak to tedy nemáš pravdu normálně MW3 jsem rozjel na livku .. A teď du testovat Batt. 3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 jelikoz me zmena daebin s updatem asi postihla neresim to na live nelezu vse funguje xd3 s tu ve flash slapou dash je paradni dle me aspon se lip pracuje s kinectem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Tak to tedy nemáš pravdu normálně MW3 jsem rozjel na livku .. A teď du testovat Batt. 3.. A jak jsi to rozjel? Mně to stáhne update, černá obrazovka a disk not supported.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Taky by mě to zajímalo. Chtěl bych ještě zkusit metro dash na livku, než dostanu ban. Navíc je teď volný víkend (live zdarma). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 no to by me taky zajmalo co stim ma ten volny vikend spolecneho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 hmm mam 2.0 a chcel by osm ho skusit, ottazka je ide teda na tomto tak isto ? nema pozmenenu DAE.bin tabulku tak ako bola zmenena cez silent update na live ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 no to by me taky zajmalo co stim ma ten volny vikend spolecneho? To že nemám momentálně live a chci si naposledy zahrát, než dostanu ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Nezkousejte to... ja to pred chvili nahral na LT 2 a mam asi vetsi problem.. XGD3 mi doposud sly v klidu protoze sem na live nikdy nebyl.. Cekam co mi odepise Romik.... Po nahrani noveho DB mi to hodilu chybu E71 blikaly cervene diody.Po restartu mi novy DB nabehl ale vypada ze xgd3 hry jedou jen s cd nikoliv z HDD... Kdyz hraju xgd3 z HDD tak po cca 3-4 minutach spadne hlaska disk error - autorizace disku error a konec ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Nezkousejte to... ja to pred chvili nahral na LT 2 a mam asi vetsi problem.. XGD3 mi doposud sly v klidu protoze sem na live nikdy nebyl.. Cekam co mi odepise Romik....Po nahrani noveho DB mi to hodilu chybu E71 blikaly cervene diody.Po restartu mi novy DB nabehl ale vypada ze xgd3 hry jedou jen s cd nikoliv z HDD... Kdyz hraju xgd3 z HDD tak po cca 3-4 minutach spadne hlaska disk error - autorizace disku error a konec ...... proč si nepočkal na 3.0? proč nahravaš DB na flash????l....ale tvuj problem vypada zavažněji..(HW?)....no ja necham kabel vypojeny do vanoc to tak vidim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 OK takže když mám LT 1.91 tak updatovat nemůžu? :( A já se na ten dash tak těšil :(. Prvě bych mmusel na stock jo? TO JE NA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 OK takže když mám LT 1.91 tak updatovat nemůžu? :( A já se na ten dash tak těšil :(. Prvě bych mmusel na stock jo? TO JE NA... Můžeš XGD3 ti stejně nejdou ale budeš mít problém už s hrama AP2.5 které už hraješ........na druhou stranu tenhle DASH má smysl asi jen v kombinaci s LIVE a případne s kinectem. Pokud Live nepoužíváš tak neupdatuj bude to tak lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Můžeš XGD3 ti stejně nejdou ale budeš mít problém už s hrama AP2.5 které už hraješ........na druhou stranu tenhle DASH má smysl asi jen v kombinaci s LIVE a případne s kinectem. Pokud Live nepoužíváš tak neupdatuj bude to tak lepší. Tak kinect právě mám, a na XBL sem byl, ale obávám se že když updatuju dostanu flaga, což samozřejmě minimálně do vánoc nechci :D. Na vánoce mám přichistaných pár her které budu chtít hrát na XBL A kdyby teď dostal flaga a na vánoce by byla vlna tak bych se mohl jít leda zahraat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Upřímně pokud má někdo flash musí počítat s možností BANu, já na BAN kašlu chodim na live a všechny zaručené rady jak se BANu vyhnout porušuju. Je to hodně o náhodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMČA Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 ...a když někdo nechodí na live a nechává si dělat flash tak je de*il promiň,ale nechápu co tím chceš říct!! myslím,že je to čistě každého věc jestli (ne)flashne a jestli (ne)chodí na LIVE!!Každý své xko používá k své předsavě!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Upřímně pokud má někdo flash musí počítat s možností BANu, já na BAN kašlu chodim na live a všechny zaručené rady jak se BANu vyhnout porušuju. Je to hodně o náhodě... Ano ale já se neptal jestli s tím někdo (ne)počítá, ale jestli když mám LT+ 1.91 a updatuji tak jestli dostanu flaga... Simčo, samozřejmě je to každého věc, ale v tom případě že na live nechodíš to právě spočívá... To co Jakub říkal(a) je v tomto případě 100% pravda, protože ty jak bylo řečeno na live nechodíš, tudíš na live jít můžeš a naplno využívat potenciál Xboxu... A když dostaneš ban, je ti to jedno protože to bude jako při starém a na live chodit zase nebudeš, takže v tvém případě by si tam jít měla. Ta 2. věc je že přijdeš banem/flagem o záruku, jenže v dnešní době stejně v zárční době jen tak nic neodejde, ba naopak konzole rádi odcházejí až po záruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 OOOOO xD, děkuji za odpověď xD. Tá se tedy zeptám do třetice, třeba už si toho někdo všimne :D. Ne samozřejmě to chápu ale nevíte jestli při updatu na RXE dostanu flag (LT+ 1.91) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Samozřejmě, že ano! A nepojedou ti AP25 hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Jina Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Tak já nevím updatovat či ne? na live už radši nechodím naposledy jsem musel nechat dělat reflash a teď tam mám LT 2.0 nicméně mám kinect tak by se to třeba hodilo...nahrál bych to tam asi z flashky.. Jenže nevím či mi tam všechny hry co doposud půjdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 NEEEEEEEEEE! Když updatuješ nepojedou ti AP2.5 hry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Jina Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 To jsem potřeboval vědět Díky! Už jsem to málem udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Asi tak,pojedou AP 25 ale jen z CD nikoliv z HDD jako me. Ted uz na LT 3 kaslu,pujdu rovnou na RGH stejne LIVE nevslatnim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Suma sumárum, de mi z toho hlava kolem...mám LT 2.0, flag AP2.5 už z dřívějška a NEzměněnou dae tabulku. Takže na live nechodim (a s flashnutým xboxem už asi ani nepudu) a jak XGD3 tak AP2.5 mi tedy fungují (zatím) normálně. Updatovat budu až to bude nutnost, takže až to udělám, bude nevyhnutelný nový flash abych mohl hrát hry, které budou update vyžadovat? Nebo to tabulku nezmění a pojedu pořád jako do teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Updatovat budu až to bude nutnost, takže až to udělám, bude nevyhnutelný nový flash abych mohl hrát hry, které budou update vyžadovat? Nebo to tabulku nezmění a pojedu pořád jako do teď? Vies, to su take otazky, ze asi na ne vedia odpovedat iba tu: http://www.vestiaren.sk/ alebo treba ist k nejakym jasnovidcom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.