Vinie Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Vies, to su take otazky, ze asi na ne vedia odpovedat iba tu: http://www.vestiaren.sk/alebo treba ist k nejakym jasnovidcom. ono v podstatě se jedná o otázku jestli offline update flashky změní dae tabulku, na to není potřeba věšteckou kouli, ale odpověď někoho kdo to zkusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StormX360 Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Presne tohle by zajimalo i me jestli to nekdo zkusil a co se stalo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 tady máte odpověď na ten DB http://c4evaspeaks.com/ takže čekat čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pista86 Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Zdravím, mám Xbox 360 Slim s flashem LT+ 2.0. Online hraji pouze FIFU 11. S ochranou AP 2.5 jsem hrál jen Need for speed hot pursuit, ale pouze offline a to někdy v září. Aktualizoval jsem dashboard 18.12.2011. Myslíte že i přesto byla moje konzole označená pro BAN? Popřípadě mi napište jak a kde to můžu zjistit. Díky moc za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Muzu te upozornit ze tu jeden typek tvrdil ze ma flash LT 2 a online hral vzdy jen originalky a taky mu microsoft prepsal dae.bin tabulku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Tabulka se menila vsem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 ty hry AP2.5 funguji z mechaniky ale z hdd ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Takže metro dash způsobí jen flagnutí? (+nefunkčnost AP 2.5 her) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Tabulka se menila vsem ne? ne, neměnila se všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Takže teď jsem se odpojil z XBL, updatoval z flasky připojil se a flaga nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 tak precet jsem to tu cele a ted stejne nevim jdou na mero dashi ap2.5 a xgd3 hry pres ty updat s flashky nebo nejdou at delam co delam. mam lt 2.0 dik . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 některé ti přes updaty půjdou a některé ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.