Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 320 Gb + 3D CINEMA LG42LW5500

Milan LG

Otázka

Dobrý den,

mám týden koupenou televizi LG 3D cinema model LW5500 z Datardu. PS3 320 Gb FW: 4.0 - hdmi kabel od SONY 1.4 - pozlacene konce, high speed, 3D - koupen v sony centru za 600. V nastaveni pska mam povolen HDMI-on, display setting dám CUSTOM a zvolim 720, 1080i a 1080p->next->zčerná obrazovka a po 30ti vterinach se to vrati zpět na výber rozliseni. Musim odznacit 1080p abych mohl dat next... to mi ale nejde do hlavy, protoze televize má na krabice obrazek FULL HD 1080p. V Pskách to proste nerozbehnu. mám film blueray 3D, ten dám do konzole ale ve 3d to proste nespustim. nevíte nekde, čím to může být, proc mi nejde 3D? Včera jsem volal na infolinku od LG a tam mi řekli, že musim mit originalni LG blueray prehravac abych to rozchodil... ten kupovat rozhodne nechci, protoze jsem telku kupoval kvuli 3D hram na PSko... díky za informace

Milan

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zdravím, podle toho jak jsi to napsal, tak bych řekl, že TV není fullHD. Já připojím PS3 k TV, je jedno jestli k 3D nebo LCD ( obě jsou fullHD), tak automaticky se mi v levým rohu ukáže 1080p. Používám 1.4 HDMI. Je to divné..... Hry pařím ve fullHD, samozřejmě to musí podporovat.

S tím 3D, nejsem si jístý, ale mám dojem, že PS3 nepodporuje "pasivní 3D". tzn. jestli používáš 3D brýle, které nepotřebují nabíjet, tak se na to zřejmě nepodíváš. PS3 podporuje "aktivní 3D". Ale nechci tě strašit. Toto jsem četl v nějakém článku asi před cca 8 měsíci. Třeba je to jinak, ale my jsem z tohoto důvodu radši koupili "aktivni 3D". A nemám s tím žadný problém. Mrknu na nastavení v PS3 a řeknu ti přesně. Jinak to, co ti řekli v LG je pěkná p.........

Odkaz ke komentáři

• 0

V podstate súhlasím s craigom27. PS pošle 3D obraz do telky a potom už je len na telke či obraz zobrazí v 3D alebo 2D. Okuliare sú len spôsob akým obraz pozerať. To nemá žiadny vplyv. Myslím, že niečo nie je aktivované v LG. Skús aktivovať funkciu Anynet+. Niektoré telky ju majú defaultne vypnutú. Jo a expertom z LG zavolaj nech sa strčia do riti.

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravím Vás pánové,

to baltazar: televize je fullhd v tom problem neni

to ALL: Včera jsem byl vyzkoušet muj PS3 na televizi Samsung (typ neznam, ale je to 3D aktiv), na které psko běží v 1080p ve 3D. psko jsme odpojili a na fungujici a odzkoušený HDMI kabel sem píchnul moji ps3 a zapnul jsem ji restartem, HDMI on a pak display setting a 1080p nejde stale nastavit, jen 1080i. Vratili jsem tam fungujici Psko a reset... postup stejný jako u moho stroje, restart bla bla bla... Normalne to funguje v 1080p a pak sem nastavil HDMI->automatic->tam nabehnem uz 3Ds a zvoli se rozmer obrazovky.... vse odklikam a normálně to běží. Podle tohoto testu mam televizi OK,kabel ok, ale muj PS3 je na to špatne... nesetkal se někde s tímto problémem? Proč nejde nastavit to 1080p? špatný konektor výstupu? PSko uz v záruce neni a newim co stím. díky za info

Odkaz ke komentáři

• 0

Neeo kdyby si cetl tak psal ze ma 4.0 jinak tohle si skusil??

Mam doma 42LW5500 a mam aj PS3 vsetko slape tak ako ma. Mal som predtym zapojenu k PS3 TV, ktora nebola 3D, ked som zapojil LW5500, PS3 automaticky zdetekovala, ze TV je 3D a ponukla odpovedajuce nastavenie. Uz som aj pozeral 3D filmy z PS3 aj som hral Gran Turizmo v 3D mode.

PS3 mi dokonca dovoli nastavit aj mod 1080p 24Hz. A teraz k nastaveniu PS3:

- pripoj PS3 cez HDMI k TV a prepni na TV spravny vstup

- ako prve vojdi do menu Display Settings (pozor, nie do Video Settings!!!), display settings je 5-te od spodu. Tam musis mat spravne nastavene Video Output Settings (PS3 by ti mala zdetekovat a dovolit nastavit HDMI 1080p)

- ked mas nastavene 1080p HDMI tak v tom istom menu: RGB Full Range (HDMI) nastav na full a ja mam este aj Deep Color Output (HDMI) na automatic

- dalsie nastavenia su potom v spominanom Video Settings (toto je 3-ie v poradi z hora), tam si mozes nastavit:

BD/DVD upscaler - Full screen

BD/DVD Video output format (HDMI) - automatic

1080p 24Hz Output (HDMI) - on

preferovany jazyk/zvuk pre BD a DVD podla uvazenia

pokial ti to stale nepojde ako prve by som skusil vymenit HDMI kabel, pripadne ho este mozes skusit zapojit na TV do ineho HDMI vstupu, mozno ze mas niektory vadny. Musi to fungovat na vsetkych styroch.... (ja osobne pouzivam pre PS3 HDMI2, lebo do 1 mam zapojeny IPTV settopbox).

P.S. este jedna vec, ked uz bude TV v rezime 3D, napr ked budes pozerat daky 3D film, stlac na dialkovom Qmenu a v nastaveniach videa uplne vypni TruMotion, pretoze inak TV nedokaze pouzit novy LG 3D algoritmus (nezobrazi plne rozlisenie pri 3D).

Odkaz ke komentáři

• 0

Milan ,,, jedině hard reset, ,,, zkus to celý resetovat ,, ,stáhni si oficiální Fimrware 4.0 nahraj do usb ...

Ale první dělej hard reset,aby se ti vše obnovilo ,,, a potom to zapni .. Mělo by ti to hlásit ,že je k dispozici nový firmware , občas se stává ,že to nenajde nový firmware ,, a použije se to usb ,,,, CMusíš udělat PS3 složku do složky Uděláš další složku UPDATE a tam do update dáš stáhnutý firmware a potom ti to spustí ps3 ...

Jedině takhle ti poradím ,,,

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak vypadají ty hry ve 3D? Někde v nějaké recenzi jsem četl, že je na těchto pasivních 3D televizích obraz z her nekoukatelný a že je to absolutně nehratelné. Taky tam psali o nějakém zpoždění nebo co, to už nevim. Chci si také pořídit pasivní 3D ale tohle mě vyděsilo. Díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři

• 0
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak vypadají ty hry ve 3D? Někde v nějaké recenzi jsem četl, že je na těchto pasivních 3D televizích obraz z her nekoukatelný a že je to absolutně nehratelné. Taky tam psali o nějakém zpoždění nebo co, to už nevim. Chci si také pořídit pasivní 3D ale tohle mě vyděsilo. Díky za odpověď.

Nikdo neví ?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu