sovik Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Předem se omlouvám všem v týhle sekci, že zakládám nový téma, ale nechtěl jsem se plíst do tématu Quicksilverovi :-) Ví někdo, kolik může teda maximálně mít externí HDD? :-) Hledal jsem po netu, ale nic moc jsem nenašel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Ja si myslim ze to v pohode zkousne 1TB a to by mohlo taky stacit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 no někdo tu právě psal, že mu to 1TB externí nebere :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Ono bude zalezet na tom, jestli ma pro ten externi hdd i vlastni napajeni. Muze se totiz stat, ze nepobezi ani obycejnej 320gb disk a to jen proto, ze mu xbox po jednom usb kabelu neda dost stavy na rozbehnuti. Zatim jsem nemel problem pouzit pres SATA>USB redukci jakykoliv disk, u kazdyho jsem mel napajeci adapter. Zkousel jsem 3,5" 160gb, 320gb, 500gb (western digital) a 2,5" 40gb hitachi, 60gb fujitsu, 120gb hitachi a 500gb western. Vsecko jsem mel naformatovany na FAT32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Já totiž přemejšlim o 2TB ext. HDD od WD :-) Takže myslíš, že pokud je HDD s vlastním napájením, tak to vezme všechny velikosti? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Já totiž přemejšlim o 2TB ext. HDD od WD :-) Takže myslíš, že pokud je HDD s vlastním napájením, tak to vezme všechny velikosti? :-) Nechápu proč chcete tak velké HDD k xboxu ? To chceš archivovat všechny hry , které vyšly ? Já mám 250 GB a ani ten nemám plný . Přece všechny hry nepotřebuji mít na HDD k xboxu,ale můžu si kteroukoli kdykoli z netu stáhnout . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 No nemam tak rychlej net, takže je radši budu mít tam :-) A 2TB kvůli tomu, že ho rozdělím napůl a 1TB budu mít pro xko a zbytek k PC :-) Přeci jen radši připlatim tu pětistovku za TB navíc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 No nemam tak rychlej net, takže je radši budu mít tam :-) A 2TB kvůli tomu, že ho rozdělím napůl a 1TB budu mít pro xko a zbytek k PC :-) Přeci jen radši připlatim tu pětistovku za TB navíc :-) Ony uz sly ceny disku zase nekam do rozumnejch hodnot? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 No když porovnám stejnej 1TB a 2TB HDD, tak líp prostě vychází 2TB :-) Koukni na amazon :-) 2TB za nějakejch 140$ (i když je lepší počkat, až trochu opadne jeho cena) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 No když porovnám stejnej 1TB a 2TB HDD, tak líp prostě vychází 2TB :-) Koukni na amazon :-) 2TB za nějakejch 140$ (i když je lepší počkat, až trochu opadne jeho cena) :-) Ja jsem zatim nakupoval jen na amazon.de, tam uctujou v eurech a vim ze maji problem poslat do cech kdejakou ptakovinu. Ale disk poslou a postovny je 6 eur. Fakt z amazon.com posilaj disky do evropy? Kolik chtej za postu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Tak už to nejde :-D Ještě před tejdnem jsem zkoušel, jestli jsem se jen nepřeklikl a poslali by to a teď už ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Ono bude zalezet na tom, jestli ma pro ten externi hdd i vlastni napajeni. Muze se totiz stat, ze nepobezi ani obycejnej 320gb disk a to jen proto, ze mu xbox po jednom usb kabelu neda dost stavy na rozbehnuti.Zatim jsem nemel problem pouzit pres SATA>USB redukci jakykoliv disk, u kazdyho jsem mel napajeci adapter. Zkousel jsem 3,5" 160gb, 320gb, 500gb (western digital) a 2,5" 40gb hitachi, 60gb fujitsu, 120gb hitachi a 500gb western. Vsecko jsem mel naformatovany na FAT32. Je nutné, aby to bylo FAT32? Mám za to, že FAT32 nepodporuje nativně větší HDD, než 32 GB, ale případně mě, prosím, opravte. Jaký je tedy formát souborů HDD pro RGH, aby jej bylo možné využívat jako USB externí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Je nutné, aby to bylo FAT32? Mám za to, že FAT32 nepodporuje nativně větší HDD, než 32 GB, ale případně mě, prosím, opravte.Jaký je tedy formát souborů HDD pro RGH, aby jej bylo možné využívat jako USB externí? FAT32 může být jakékoli velikosti . Jako externí HDD pro JTAG/RGH jde použít jen FAT32 - NTFS formát xbox nevidí .Mám to odzkoušené . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 FAT32 může být jakékoli velikosti . Jako externí HDD pro JTAG/RGH jde použít jen FAT32 - NTFS formát xbox nevidí .Mám to odzkoušené . Presne tak, je treba aby externi disk byl FAT32. Pokud windows, ve kterych se pokousis pripravit disk pro xbox, nenabizi formatovani vybraneho disku na FAT32, je nutne pouzit nejakou dalsi utilitu. Ja treba pouzivam obycejny fat32format.exe, ktery pracuje v prikazove radce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Díky kluci, mám externí 3,5" HDD v rámečku a potřebuju ho naformátovat na FAT32, mé Windows 7 tuto možnost nenabízejí, na Microsoft forech jsem se dočetl, že to je tím, že je větší, než 32 GB, každopádně zkusím nějaký ten soft a bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Díky kluci, mám externí 3,5" HDD v rámečku a potřebuju ho naformátovat na FAT32, mé Windows 7 tuto možnost nenabízejí, na Microsoft forech jsem se dočetl, že to je tím, že je větší, než 32 GB, každopádně zkusím nějaký ten soft a bude... Já používám : EASEUS Partition Master 9.1.0 Home Edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitulko Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 easeus mne navrhol ked som dal 320GB disk ze sformatuje na FAT32 len 200GB...ja som pouzil program swiss knife a v pohode....ten podporuje disky do 500GB. v prikazovom riadku cez ponuku start mi disk nesformatovalo na FAT 32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Já zkoušel prvně formátování ve Windows 7 přes příkazovou řádku "format /FS:FAT32 x:" ale stejně to v průběhu zahlásilo, že HDD je moc velký... Lze tedy asi konstatovat, že samotné Windows 7 nenaformátují větší HDD, než je 32 GB, je potřeba použít jiný software... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Zkus treba tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Ten Easeus musi fungovat. Formatoval jsem v nem 1TB disk na Xbox a slo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 EASUS funkční, naformátován HDD Seagate 500 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.