tuananhcz Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Mam takovy dotaz Ted si chci koupit psp slim ale nevim jestli na to jdou .ISO hry. Pokud ano tak je na to nejaky navod jak to udelat?(jsem novacek :cheesygrin: ) Predem diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 jo jdou na tom ISO http://console-forum.net/showthread.php?t=12072 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 a odkud jseš..? já robím ostravu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tuananhcz Odesláno Říjen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 ja jsem z prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TypeK^ Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 ja jsem z prahy tak se obrat na ANONYMUS_ ten dela DG/unbrick v Praze ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 nebo napis me icq: 308087881 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guns-player Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Kdo to dela v Plzni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TypeK^ Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Kdo to dela v Plzni? rybak.d .... teda aspon myslim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tuananhcz Odesláno Říjen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 jasne tak diky za nabidky az si ho koupim tak se ozvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boba2 Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Pls a nedela nekdo DG/unbrick sumperk a okoli? ;) psp slim lite 3.60 2 gb Sandisk MemoryStick Pro Duo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tuananhcz
Mam takovy dotaz
Ted si chci koupit psp slim ale nevim jestli na to jdou .ISO hry.
Pokud ano tak je na to nejaky navod jak to udelat?(jsem novacek :cheesygrin: )
Predem diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts