Diverpeet Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Ahoj potřebuji někoho kdo je schopen mi flashnout psp 3004 soft 6:39. Plzeňsko. Jsem totální LAMA takže tomu opravdu nerozumím a to jsem tady již spousty přečetl. tak pokud jste někdo ochoten to flashnout, rád se odměním. Jo a potřeboval bych to do vánoc, je to dárek pro syna.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 To zvládneš sám a nemusíš zbytečně utrácet peníze. Vždyť se jedná jen o překopírování 2 složek do PSP. Teď záleží na tobě, jestli ti stačí LCFW, který se ti po tvrdém vypnutí PSP (dlouhé podržení vypínátka, vytažení nebo vybití baterky) smaže a ty ho musíš znovu spouštět tak to si tam dej rovnou 6.39 PRO B10 pomocí tohoto návodu http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003, a nebo jestli chceš mít peramanentní CFW, který ti v PSP zůstane nainstalovaný i po tom tvrdém vypnutí, to by jsi ale nejdříve musel downgradovat fw na 6.20 pomocí tohoto mého návodu http://console-forum.net/tema/122319-downgrade-z-6-60-6-39-na-6-20-i-09g-update-4-9 a pak si tam dej 6.20 PRO B10 Permanent, odkaz a návod najdeš v tom prvním odkazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 A kdybs to chtěl udělat :D napiš mi na icq: 391-613-566 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Diverpeet Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Díky za rady :) zkusím to sám...snad to klapne to krsa: je to trochu z ruky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Myslím na dálku :D Držím palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Diverpeet
Ahoj potřebuji někoho kdo je schopen mi flashnout psp 3004 soft 6:39. Plzeňsko.
Jsem totální LAMA takže tomu opravdu nerozumím a to jsem tady již spousty přečetl.
tak pokud jste někdo ochoten to flashnout, rád se odměním.
Jo a potřeboval bych to do vánoc, je to dárek pro syna.:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.