jvecer Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Zdravím, jak opravit nefunkční tlačítko START u PSP 1004, respektive ten mikrospínač pod displayem. Tlačítko nereagovalo, rozdělal jsem kryt a nereagoval ani ten mikrospínač. Asi se musí vyměnit celý display, že? Na koho se případně s touto opravou obrátit - chipman ani dytik na emaily nereagovali. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 To je blbost aby se měnil celý displej kvůli tlačítku.Zkus napsat někde do servisu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 šmarja proč měnit celej displej, ta spodní tlačítková lišta je tam jenom nacvaknutá. Jestli chceš, za 150 se jedný rád zbavím. Pokud si netroufáš na výměnu sám, za 200 bych se obětoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Máte pravdu, dneska jsem to rozdělal znovu a ta lišta se dá oddělat samostatně. Docela se mi ulevilo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.