Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Omezuje mi vir internet ?


wariorpolni

Otázka

Ahoj mam závažný problém !! Mám asi rok internet uplne v pohode rychly ze to snad vice ani nejde :? , ale háček to má ... když chci dát aktualizaci ANTIVIRU (napise problem s pripojenim k internetu a pri tom internet mi funguje normalnje a online hry to taky rozjede ....) ten samý případ je kdyz chci na skype vyhledat kontakt tak to napise Unable to connect (internet opet funkcni) ... a to same napriklad launchery u online her ... Nevím jak se to mohlo stát , jeste pred mesicem to vse slo .... (rikam iternet je v poradku) ... nemuze to byt nejaky vir nebo neco ?? :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

jo a jeste abych dodal na nekterych strankach (e-mail,twinstar.cz atd.) mi to psie tohle : Bezpečnostní certifikát serveru není dosud platný!

Pokusili jste se přejít na server
, ale server předložil certifikát, který není ještě platný. Nejsou k dispozici žádné informace, které by naznačovaly, zda je možné certifikátu důvěřovat. Aplikace Google Chrome nemůže spolehlivě zaručit, že komunikujete se serverem
a nikoli s útočníkem. Měli byste zajistit, aby byly na vašem počítače řádně nastaveny hodiny a časové pásmo. Pokud tomu tak není, měli byste provést nápravu a tuto stránku obnovit. Pokud jsou nastaveny správně, neměli byste postupovat dále.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu