Tod Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Cus lidi, koupil jsem od kámoše PS2 ale nenačítali se data z disku, tak jsem chtěl pročistit mechaniku ale jak jsem vyndaval horní kryt tak jsem utrhl takovou tu pásku která spojuje zapínací/vypínací tlačítko a vysouvání mechaniky... jako sem hodně naštvanej, myslíte že už to mužu vyhodit rovnou?? nebo že to nějak pude spravit?? nějakou vodící pastou něbo něčim?? zkoušel jsem to slepit ale asi naivně .. PLS odepiště někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 no připájet, jak asi tyvole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tod Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 sorry kámo ale se mnou s musí mluvit jako s negramotem :D takže myslíš že pájkou se to vyřeší?? prosím odpověz nechci se cejtit smutně :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 no pokud to co si vytrh je nějakej kabel tak ho prostě připájej , jako u všeho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tod Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 možná jsi mě špatně pochopil... ta páska se roztrhla v půli.. obvinoval sem kámoše že to nařízl a já jak jsem to vyndaval tak jsem to dodělal a utrhlo se to uplně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tod Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 ted tomužu akorát tak prodat na nahradni dily, pochybuju že si to nekdo koupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Jedině si v nějakym servisu konzolí koupit nový vypínače i s tou páskou (případně rovnou i novej laser když si řikal že ti nejde mechanika) nebo v bazaru nefunkční konzoli na náhradní díly, cenově by v tom nemusel bejt žádnej rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Tak teď sem koukal kolik stojí a pohybuje se to mezi 190 - 290 korun podle toho jak je ten pásek dlouhej (potřebná dýlka se liší podle modelu konzole, pro SCPH-50004 je to 7,5 cm a ten je levnější). To mi přijde dost drahý na blbej pásek. Sletovat to asi nepude a slepit už vůbec ne. Můžeš se podívat sám: http://www.playservice.cz/?85,p%C1skov%DD-vodi%C8-k-resetu-pro-ps2-7-5cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tod Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 čéče, díky za radu, ale ten pásek půjde asi pěkně blbě vyměnit co?? a pak by ani třeba nemusel pasovat na tu mojí verzi.. mám to starší FATko a mám ho očipované.. takže se asi porozhlídnu a spíš koupim nějaké poškozené FATko na bazoši něbo někdě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tod Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 ještě k té verzi.. je to SCPH-3004 takže ten pásek by na to nejspíše nešel.. no porozhlídnu se po té verzi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Na SCPH-30004 sou delší (14 nebo 20 cm) a dražší, ty tam mají v nabídce taky. A provádí i montáž, ale to už by ses s cenou dostal někam k ceně funkční bazarový konzole (byť bez příslušenství; já mam např. SCPH-50004 a stál mě asi 900,-) :-D Výměna by nemusela bejt těžká, jen si dát pozor na to nepřetrhnout žádnej další pásek. Sou tam na ně takový zacvakávací patice, který jdou otevřít i zavřít pinzetou nebo plochym šroubovákem. Zatim sem to teda dělal jen u dvd přehráváčů když sem vyndaval mechaniku kvůli vyčištění, ale u ps2 to bude stejný, jen ty pásky sou delší a širší a někde možná budou lepenkou přilepený k desce nebo je bude přidržovat nějaká plastová pacička, tak za to hlavně nervi silou, jinak se to přetrhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.