Romix Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Po instalaci noveho dashboardu se mi Xbox nejak dlouho vypina. Driv jsem zmacknul tlacitko a pristroj se vypnul. Ted se vypina vice jak pul minuty a u toho blika zenena kontrolka na vypinaci...nemate nekdo s timto zkusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemakacenka Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 To samé, ale zase musím říct, že od té doby mi funguje internet při opětovném zapnutí... že by třeba dochlazovací funkce větráku, vím že u PC jsem něco takového měl, že mi po vypnutí ještě větrák chvíli běžel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Mně se takhle vypíná normálně, když vypnu hru a hned zmáčknu tlačítko pro vypnutí Xboxu, tak cca 10-15 vteřin problikne kontrolka a pak se vypne kompletně...mám Slimko a dělá mi to a dělalo u všech typů dashboardů, takže je to asi normal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 JJ taky po instalaci nového DB se xbox déle vypína nejdříve jsem myslel že se přehříva ale tím to není !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Nejprve jsem si rikal, ze se asi nejak zaseknul, ale kdyz to udelalo i podruhe a potreti... No nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Mě se teda vypíná stejně jako předtím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.