Romix Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Po instalaci noveho dashboardu se mi Xbox nejak dlouho vypina. Driv jsem zmacknul tlacitko a pristroj se vypnul. Ted se vypina vice jak pul minuty a u toho blika zenena kontrolka na vypinaci...nemate nekdo s timto zkusenost? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemakacenka Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 To samé, ale zase musím říct, že od té doby mi funguje internet při opětovném zapnutí... že by třeba dochlazovací funkce větráku, vím že u PC jsem něco takového měl, že mi po vypnutí ještě větrák chvíli běžel... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARK SPIRIT Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Mně se takhle vypíná normálně, když vypnu hru a hned zmáčknu tlačítko pro vypnutí Xboxu, tak cca 10-15 vteřin problikne kontrolka a pak se vypne kompletně...mám Slimko a dělá mi to a dělalo u všech typů dashboardů, takže je to asi normal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
packys2 Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 JJ taky po instalaci nového DB se xbox déle vypína nejdříve jsem myslel že se přehříva ale tím to není !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romix Posted December 11, 2011 Author Report Share Posted December 11, 2011 Nejprve jsem si rikal, ze se asi nejak zaseknul, ale kdyz to udelalo i podruhe a potreti... No nevim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman182 Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Mě se teda vypíná stejně jako předtím... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts