PrOFi Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Už dlouho jsem rozmýšlel co si koupit a zbývá mi 2 týdny do vánoc tak se musím rozhodnout. Nevím i PS3 nebo Xbox 360. PS3: Má skvělé exkluzivní hry,hraní po internetu zdarma. (-)Má slabší RAM,Grafickou kartu než Xbox 360 256 MB XDR RAM Propustnost: 25,6 GB/s Přístupná i pro GPU NVIDIA RSX na jádru G70 s 256 MB paměti Procesor Cell Broadband Engine s frekvencí 3,2 GHz 7 SPE jednotek 3,2 GHz 256 KB SRAM na jednotku, 512 KB L2 Cache Xbox 360: Typ: IBM Power Architektura: 3 jádra, 6 threadů Frekvence: 3,2 GHz každého jádra L2 Cache: 1 MB FSB: 2,7 GHz Typ: IBM Power Architektura: 3 jádra, 6 threadů Frekvence: 3,2 GHz každého jádra L2 Cache: 1 MB FSB: 2,7 GHz Velikost: 512 MB DDR3 Frekvence: 700 MHz 128bitová sběrnice Propustnost: 22,4 GB/s Má velice dobré exkluzivní hry,a podle mě i lepší jak PS3 Má větší RAM,Grafickou kartu Má kvalitnější ovladač a jiné věci. Prosím vás o pomoct potřebují vědět definitivní rozhodnutí ,tak prosím kdo tu bude psát do příspěvku prosím shodněte se jako tým a řekněte co je výhodnější,lepší,silnější co si mám koupit jestli Xbox 360 nebo PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Nikdo ti tu nerekne co je lepsi a co si mas koupit. Mrkni treba na hry a sam se rozhodni ktere hry by te bavili vic. Rekni si jestli te treba bude bavit Uncharted 1,2,3 nebo Gears od war 1,2,3 a tak to udelej i s ostatnima exkluzivkama. S grafikou u her podle meho jsou na tom obe konzole stejne. Nektera hra ma lepsi grafiku u ps3, nektera zas u boxu to si nevyberes. To same ovladace, nekdo je odkojenej na dualshocku (třeba jako ja) a nekdo zas neda na xboxovej dopustit. Ktera konzole ma vetsi ram, nebo Cache pamet vubec neres ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Fakt nevím co si koupit potřebují to od vás vědět .Co je výhodnější,lepší,popularnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Ja bych nekupoval ani jedno jsou to zastaralé stroje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Ale zatím nejlepší konzole ,nemíchej se do toho a věnuj se příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Bral bych PS3, přece jenom u konzolí je hlavní (teda aspoň pro mě) online hraní a PS3 to má zadara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Fakt nevím,Xbox 360 má lepší grafické rozlišení jak PS3 Xbox 360 zas 20x lepší live system +MarketPlace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 podivej se na grafiku Uncharted 3 na PS3 a pak řikej,že ma xbox lepši grafiku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Takže mám koupit PS3? víte to jistě že to je lepší jak Xbox 360? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Tu grafiku nerozeznáš :D Je to hodně podobný musel bys hrát na Super 3D televizi ale konzole sou a stejno PS3 má výkonější CPU. Už jen kvůli online hraní GoW a LBP bych bral určitě PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 A můžu hrát na PS3 NHL 12 online ligu? bez jakýchkoliv lagování atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Na to jsou konzole stavěny. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Měl jsem po sobě od roku 2008 čtyři xboxy. Teď jsem si pořídil ps3 a jsem konečně 100% spokojenej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Já nevím aby si toho nelitoval , jsou spekulace že by se snad po novém roce měly oznámít příchod nové konzole od MS , Nástupce xbox 360 , hodně se o tom píše a spekuluje ale nikdo neví přesní termín Lauch, Takže muže přijít příští rok a nebo v roce 2013 ... Osobně vlastním Xbox 360 spokojenej ale mam ho doma už čtvrtým rokem , tudiž když jsem ho kupoval by skoro na začátku své existence ... Vybírej podle titulů které se ti více zamlouvají , po grafické stránce jsou si obě rovni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Lidi prosím vás shodnete se a řeknete mi co je výhodnější,lepší,populárnější i PS3 nebo Xbox 360 i podle exkluzivních her jsem se nerozhod.Mám s tím problém s rozhodováním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brothell Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Promin to ti nikdo nemůže říct na 100% každá ta konzole ma svoje pro a proti a to, že tady 20x řekneš, ať ti dáme nejlepší konzoli je maximalně na pěst. Kdyby jedna byla o tolik výhodnější,lepší,populárnější jak ty píšeš tak se tady o té druhé nikdo nebude bavit, protože by byla nevýhodnější, horší, méně populární a nikdo by ji nekupoval. Konzole jsou to srovnatelné. Jen si ujasni jesli chces platit za hrani online, a jaké hry se ti více líběj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Já se ale rozhodnout neumím.:(FAkt nevím jakou si koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Nikdy se zde neshodneme. Každému se líbí něco jiného a bude si stát za svým. Nicméně - pokud ti jde o nejlepší grafiku, běž do PC. Kupovat konzoli pro grafiku je nesmysl a nesmysl to bude vždy. Konzole se vybírají podle her. A spíš podle exkluzivních her, kvalita her multi-platformových her je prakticky shodná. Fanboyové se sice budou hádat, že ta a ta hra je lepší, ale většinou jsou rozdíly poznat pouze při srovnávání "vedle sebe", tedy věci, kterou normální uživatel dělat nebude. Ale dobrá zpráva. Ať už koupiš co chceš, chybu neuděláš, na to jsou konzole příliš stejné. Stejně tak se neboj nové generace, i kdyby vyšly příští rok, nějaký čas potrvá, než se generace rozjede a objeví se kvalitní hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 chapeš že každymu selibi něco jinyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Ty jsi fakt jak blbej. 100 lidí, 100 chutí. Každá konzole má svoje plus i mínus. Rozhodnout se musíš sám co ti bude víc vyhovovat! Doporučuju jít třeba do ňákýho obchoďáku, obě dvě konzole si osobně vyzkoušet a rozhodnout se která ti celkově bude vyhovovat víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Jeho příspěvky mi přijdou jak od nějakýho bota,ani neumí česky...vykašlete se na něj,když se neumí rozhodnout,pravděpodobně není hráč, protože každej normální člověk si sedne k youtube,podívá se jestli mu sedí uncharted 3,LBP nebo gears of war či forza a rozhodne se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 hod si korunou a mas vybrano hned :psp: vic ti asi nikdo neporadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Kup PS3 a nespekuluj tu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 GOOGLE ti nic neříká , během 24milisekund našel 114 000 000odkazů který řeší tvůj problém ... Zdá se ti to málo ???? http://www.google.cz/search?client=opera&rls=cs&q=PS+3+vs+XBox+360&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 tady mas radu do ceho jit http://www.googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=ps3&word2=xbox360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.