tynian Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Mám psp 3004..Při flashnutí se rozchveje obraz,zkoušel jsem ruzny druhy chickhenů a enablerů a pořád stejný..prosím o radu..děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 10, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Cau osobne mam nejnovejsi 6.60 PRO B-10 taky jen docasne . http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Tady mas navod , pokazdy kdyz vypnes psp jak si to ted udelal , tak jen spustis fast recovery a je to , nemusis pres zadny chickhen :-) Nejdriv updatuj na oficialni 6.60 fw . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 ?????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tynian
Mám psp 3004..Při flashnutí se rozchveje obraz,zkoušel jsem ruzny druhy chickhenů a enablerů a pořád stejný..prosím o radu..děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.