Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Jak si to tady tak čtu, většině věcí rozumim, ale některý mi vrtaj hlavou - v nejbližší době si chci pořídit RGH na Xbox a měl bych pár dotazů

1. Budu moct hrát hry na Xbox1? Pokud ano, je to stejný proces jako s hrami na Xbox360?
  2. Když mám teď na Xboxovym HDD nainstalované nějaké hry, budu je moct po RGH rovnou pouštět bez DVD nebo znovu nainstalovat/nakopírovat na HDD?
  3. Pokud tomu rozumim, formát .GOD je složka se soubory ve složce ve složce? Např. GoW3 jsem z .ISO pomocí Iso2God udělal 4D5308AB\00007000\EAFECA064A6801177639.data\...
  4. Na verzi Dashboardu záleží/nezáleží?
  5. Co znamená, když je u releasu napsaný JTAG Rip? Je riplý video nebo jazyky? Nebo se jedná o stejnou verzi jako u normálního ISO releasu?
  6. Je lepší stahovat rovnou JTAG hry nebo hry v .ISO a poté až sám pomocí Iso2God předělat na GOD?

Pokud je někde něco vysvětlený, stačí odkázat a já prostuduju - poslední dobou se v tom moc neorientuju, díky :)

Odesláno

1. Xbox1 to bude asi stejny proces zatim jsem nezkousel.

2. Nainstalovane hry jsem osobne zmaznul a pak pres FSD DVD ...

Urcis cestu kam se hry budou instalovat a pak treba 4GB se ti nainstaluje a pak bez DVD normal hrajes .)

3. Tak tak ... ja to vse davam do Connect / 00000000000000 / 415608B4 /00007000 / a tohle je uz pak hra

4. Zrejme zalezi ,ale ja jsem menil HDD a tam nemam AVATARY tak se me 3x stalo,ze me u hry Arcade a nebo u hry Kocour v botach napsalo ,ze mam udelat update a to mam predposledni verzi 664 nebo jak to je.

5. Jtag Rip zmamena bud ze hra obsahuje EN jazyk a vse ostatni zmazane a nebo taky,ze z pubodni velikosti 8GB je 4GB ( Realna velikost hry,kde hru rozbalis a pres FTP posles do konsole.

6. Ja radsi stahuju Full Iso hry a pak je pres Iso2God prevedu,pac jsem uz stahnul Gears of War 3 Jtag a ten me proste nejsel a v klasickem XME menu jsem videl ikonu GFW3 a napsalo me vlozte DVD do mechaniky.

Takze fakt radsi stahovat full ISO ,ale muze to byt jen moje blbost.Takze zkus oboje.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu