martymor Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Chtěl bych se zeptat na Váš názor ohledně koupě PS3 na Vánoce. Má to cenu? Není lepší počkat si na PS4? A kdy ta asi vyjde? Děkuji všem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunkCZ Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 witaHavr: Myslíš že tohle u X360 nefunguje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Mappleton Ne , ,,ve hře by byla i nějaká jiná značka,,,, Kdo ví ,co bude za dva roky,jestli nepřijde někdo do kvarteta a ukáže to Sony ,Microsoftu nebo Nintendu ,,jak se mají dělat konzole,,,,,, Jen si vezmi ,že nová hra od Ubi... nebude pro PC ,jen kvůli pirátům I AM LIVE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mappleton Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Já teda flash na xboxu nemám, rád si do toho obchodu zajdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunkCZ Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Buď si třeba z Ukelele ale tečku bys psát uměl... Pochopíš ty někdy v tom tvém mozečku že hodně lidí na Xko ty hry kupuje... A to jak taj někdo brekotal že na PS3 má plno lidí headset :DDD No... prostě no coment... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 SKUNK Ano existuje ,, jenže To jsou samí piráti ,kteří obchází Ban, nejrůznějšími možnostmi ,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mappleton Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 erikm10: Já nevím,další konzole mi přijde jako blbost,už teď jsou 3 moc,maximálně apple by mohl sjednotit grafiky na jednu a na mac app store začít vydávat soje hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Di si prosím do xBox sekce jo! už me to nebavi. promin :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Mappleton Pokud jsi hráč ,který platí , tak máš můj Respekt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Skunk ,,, Ahá , já jsem zapomněl ,že tenhle web je formální ,,, hahhaahahh Vytahovat na mě gramatiku hahahah Díky, fakt jsi tě musím objednat na Garden party hahah ,,. Headset mám a pokud ho má menšina lidí ,tak je faktem,že se to pomalu začíná rozrůstat ,ale pořád jen legálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunkCZ Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Tysi somrák :D Se třeba podívej na Halo3 první den se !!!PRODALO!!! J jeden milion kusů.... A já znám X lidí kteří si na Xko hry kupujou... Ale to ti nikdo do palice nikdo nedostane... edit: Řikam že děláš čárky místo teček už kurwa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Mappleton no nevím , je pravdou že apple může mít tenhle tah v rukávu ,,, Jenže ,kdo by čekal velký comeback Nintenda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 skunk ,,, chápu tě ,Milion je velký číslo ,jenže jsi nebyl v tom milionů kupujících ,ale v tom milionů ,kteří to tahali z torrentu , haha... Klidně ti zaplatím ,peníze nejsou problém ,jen když přijdeš na Garden party ,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunkCZ Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 A navíc teď čína dělá na svojí konzoli značku si už nepamatuju :D Je to zkopírovaný X360 SLIM a PS3 Fat + Se senzorem kterej je nenápadně podobnej Kinectu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunkCZ Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 erik: Možná tak ti tam hodit Semtex wole, pochop že já hry KUPUJU , prodávám , čenžuju s kámošema... Ale to ty v životě nepochopíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 skunk ,,,, Ok , nezbývá mi nic než věřit, ,,,,,, A jaká byla tvoje poslední hra,kterou jsi si koupil ,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunkCZ Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Naposled.... Nó.. Sem si kupoval Halo : Anniversary, BF3 ( To sem pak střelil), dokupoval sem Alana, FC2M NHL,FIFA12.. Toho je .. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Skunk ,,,,... Docela slušný ,,, Já BF3 MW3, FIFA 12.PRO EVO12.NHL 12 NFS RUN ... ale uvažuji ,že prodám BF3 :-( byl jsem zklamaný ,když jsem to dohrál za 6hodin ,, multiplayer mě nějak nebere,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 zapomněl jsem na Uncharted 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Tak díky za odpovědi, napište prosím argumenty pro X360/PS3. A na PS3 nejde pirátit? Já nějaký hry na internetu viděl.Díky za odpovědi. Netuším, jestli se to v tom hloupém spamu ztratí, ale za pokus to stojí. V dnešní je prakticky jedno, jakou konzoli si koupíš. Chybu neuděláš ani s jednou. Graficky jsou víceméně stejné, ostatní vlastnosti také. Na čem záleží jsou exkluzivní hry. Zde se podívej na net a rozhodni se, které se ti líbí víc. Pirajdy na PS3 jsou bez problémů do FW 3.55. Takovou konzoli ale novou už neseženeš. Novější sice také jdou, ale je to složitější a stojí to docela dost. IMO ale když nakupuješ hry chytře, dají se sehnat docela levně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheDawe Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 witaHavr: ty si ♥♥♥♥♥ až to bolí tady děláš chytrýho přitom nevíš ani co to je CD/DVD romka a máž hemzi jak chuj. XBOX JE NEJLEPŠÍ ty ubohá hlavo , to že si xko koupíš od cikánu na skladce a nefachá ti neznamená že je na ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥e !!! Všechno co si tady napsal si skopiroval od nějakýho ♥♥♥♥♥a a přitom nevíš co to je hack trotle a seš takovej ♥♥♥♥♥ že tě nenapadne ani zmenit pismo aby si nevypadal jak uplnej kreten! A už sem radši nic nepiš nebo si uděláš ještě vetší ostudu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheDawe Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 lol seš ♥♥♥♥♥♥ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joseef Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Koukám , že se tu rozjela pěkná debata :) každá z těch dvou konzolí má svoje pro a proti , řekl bych , že je kravina se ptát která je lepší , každému totiž sedne něco jiného . Nicméně obě jsou fajn a nejlepší je mí asi obě :D já jsem si vybral PS3 protože jsem prostě věrnej značce a taky na ní vycházejí tituly jako GT5 , ostatně kvůli tomu jsem si ji pořídil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunkCZ Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Pepik: "Zajímavá"... Hale já bych ani neřekl že je lepší mít obě je lepší je mít jednu a za ní si stát... Všichni: Chtěl bych se omluvit že sem se choval jak ♥♥♥♥♥... Hlavně Erikovy za toho : kára, pamrda atd. .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mappleton Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Nejlepší je nemít žádnou a koupit si nějaký PC-teď jsem viděl že lenovo připravuje malý mini PC s HD6990M a cenou 17k,což je lepší volba jak konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martymor Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 No jo, proč jsi potom na console forum? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
martymor
Chtěl bych se zeptat na Váš názor ohledně koupě PS3 na Vánoce. Má to cenu? Není lepší počkat si na PS4? A kdy ta asi vyjde?
Děkuji všem za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
29
14
11
10
Nejvíce příspěvků v jednom dni
pro 12
45
led 1
18
pro 13
13
pro 31
5
Top Posters For This Question
erikm10 29 posts
TheSkunkCZ 14 posts
Mappleton 11 posts
Nanaki 10 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
pro 12 2011
45 posts
led 1 2012
18 posts
pro 13 2011
13 posts
pro 31 2011
5 posts
90 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.