martymor Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Chtěl bych se zeptat na Váš názor ohledně koupě PS3 na Vánoce. Má to cenu? Není lepší počkat si na PS4? A kdy ta asi vyjde? Děkuji všem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 To je pravda. Já jsem v tomhle poměrně flegmatická osoba a nějaký ten bug mě nerozhází. Ale co předvádí Skyrim minimáoně u mě přesáhlo všechny hranice, tohle je ostuda. Proto také hru nehraju, počkám, zda ji bude Bethesda dát do nějakého přijatelného stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Možná to dají dohromady ,,,, když se zamyslím ,tak Bethesda mě zklamala nejvíc,jak to šlo ,protože jsem počítal ,že Rage ,bude bez bugů ,ale už při prvním spuštění hry ,jsem byl zklamaný .Jinak byla docela parádní ( někdy stereo ,ale ušlo to) --- Kdyby se nevyvíjela ,tak dlouho, překousl bych to,ale ve vývoji byla poměrně dlouho,,, Stejně i Skyrim ,i když je to skvělá hra a hlavně dost dlouhá ,což stojí za pochvalu ,tak si občas člověk řekne Ach jo ,,,, Ale hrát se musí , kdo si hraje ,nezlobí hhahah,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mappleton Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 To je pravda. Já jsem v tomhle poměrně flegmatická osoba a nějaký ten bug mě nerozhází. Ale co předvádí Skyrim minimáoně u mě přesáhlo všechny hranice, tohle je ostuda. Proto také hru nehraju, počkám, zda ji bude Bethesda dát do nějakého přijatelného stavu. Oni se k tomu vyjádřili, že je to způsobeno malou RAM na konzolích, takže to asi upravit nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 No, to byl jeden člen Obsidianu, ne přímo Bethesda. Doufat se může, třeba to dopadne pozitivně. A když ne, pořídím si PC verzi, která touhle chybou trpět nebude. Ale vůbec vydat hru, o které vím, že obsahuje bug, který možná nepůjde opravit je sama o sobě dost velká drzost. Ale je to hlavně problém uživatelů, kteří za takový odpad klidně vysolí prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 erikm10 tobě chybí čudlik s tečkou ? a to hhahaaahah je taky skvělý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 já vím,že mi chybí tečky, čárky a háčky, jenže nejsem Čech a do nedávna mi čeština byla neznáma věc ,,, Naučil jsem se česky před rokem a půl ,( jsem totiž Angličan ,, otec je čech,ale nemluvil se mnou česky ,naučil mě to až 17ti letech,takže je to paráda,že si můžu přečíst český web ,, i když nejsem čech . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Je to jen o tech vyvojajir a zrovna firma NAUGHTY DOG je dle meho nazoru od roku 1996 nejlepsi firmou ,ktera dela hry. Uz z dob Crashe Bandiccota.Nikdy u her nejde castecne o graficky pozitek tak jako o hratelnost.,Muzete hrat supr graficky vypadajici hru,ale pokud hre schazi napad ,nebo proste hra nebavi.Graficky nic nezahrani a je malo firem ,ktere jeste umeji do her dat zabavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mappleton Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 já vím,že mi chybí tečky, čárky a háčky, jenže nejsem Čech a do nedávna mi čeština byla neznáma věc ,,,Naučil jsem se česky před rokem a půl ,( jsem totiž Angličan ,, otec je čech,ale nemluvil se mnou česky ,naučil mě to až 17ti letech,takže je to paráda,že si můžu přečíst český web ,, i když nejsem čech . Nevím o tom,že by se v angličtině používaliy čárky místo teček, to bude spíš tím, že autor je vůl. Sorry, ale česky umíš docela dobře, kdyby jsi nepsal ty blbosti jako hahahaha a ,,,,,,,, tak by se to dalo i číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Ne opravdu jsem Angličan ,,,,, Otec mě naučil základy a tady v Londýně ,kde bydlím už od Narození ,jsem se začal učit teprve před rokem a půl , Chodil jsem na kurzy češtiny ,který tu jsou na různých školách ,... Učil jsem se to ,jako další předmět ,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Jinak chci ještě říct, jestli se jedná o formální web,ve kterém se musí psát spisovně a doplňovat čárky a tečky za končící větou ... Já jsem už zvyklý psát na weby čárky,,, tak se moc omlouvám,pokud se jedná o formální web! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 darthtom1 Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Porad se tu dohadujete o blbostech, tak co kdybyste se alespon hadali k tematu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MillkaCze Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 Ahoj, já mam ps3 už dva roky ja bych bejt tebou počkal na ps4 vyjde 11.12 2013 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 Ahoj, já mam ps3 už dva roky ja bych bejt tebou počkal na ps4 vyjde 11.12 2013 ;) cau nwm kde si tohle cetl ale zatim to neni jiste kdy v evrope vyjde cekal bych to na zacatku 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCena Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 Sice koukam ze tohle tema je uz starsi ale i presto mam ten samy dotaz kdyz ps4 ma vyjit na podzim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 Původné dotaz sice padnul v roce 2011, kdy ještě nebyl PS4 oznámen, ale situace zase tak moc odlišná nebude. Nová konzole by měla vyjít někdy na konci roku, zda se k nám dostane na Vánoce je otázkou, obyčejně je Evropa trochu pozadu. A samozřejmě, pořád je zde klasická kupa problémů, nedostatek her na novou konzoli, vysoká cena, nevychytaný HW i SW. PS4 nemá mít údajně zpětnou kompatibilitu, takže PS3 hry si nezahraješ. Z těchto důvodů bych pořád šel do PS3, je levná, her je až moc a dají se sehnat za dobrou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
martymor
Chtěl bych se zeptat na Váš názor ohledně koupě PS3 na Vánoce. Má to cenu? Není lepší počkat si na PS4? A kdy ta asi vyjde?
Děkuji všem za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
29
14
11
10
Nejvíce příspěvků v jednom dni
pro 12
45
led 1
18
pro 13
13
pro 31
5
Top Posters For This Question
erikm10 29 posts
TheSkunkCZ 14 posts
Mappleton 11 posts
Nanaki 10 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
pro 12 2011
45 posts
led 1 2012
18 posts
pro 13 2011
13 posts
pro 31 2011
5 posts
90 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.