deadborn1468627125 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Prosím o pomoc včera jsem zapnul Ps3 a hodilo to hlášku Photosynthetic Epilepsy,nevíte někdo prosím co s tím:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 V updatu 4.00 se po nabootování tato hláška objevuje. Chvíli na obrazovce visí a pak pokračuje systém dál. To ti tak vadí? A mimochodem, termín, který se objeví je "Photosensitive Epilepsy". "Photosynthetic Epilepsy" je nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deadborn1468627125 Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Jo napsal jsem to špatně akorát mám problém,že když se dostanu do menu nabídky tak se sekne a když mě to nabídne restart načte se do 30%procent a ps3 se vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Nie si sám kto hlási problém. Sony zasa vypustilo zlátaninu čo mnohým spôsobuje vrásky na čele. Z tým nič nespravíš. Niektorí majú problém so sťahovaním iní zasa hlásia, že im ventilátor začal hučať. No neviem čo si o tom mám myslieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matysek6666 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Zdravím,aj mne sa ukazuje pri zapnuti ps3 najskor Photosensitive Epilepsy atd. a potom sa mi spusti zakladne menu.Co s tym treba robit uz ma nic nenapada aj som to restarovala a nic.Doteraz mi to frcalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matysek6666 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 :cry: poradte pls nemozem na nete nic najst:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 To tě těch pět sekund zabije, nebo co? Třeba Sony dbá na zdraví hráčů, tak tam umístila tuhle hlášku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matysek6666 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 No ma to znervozňuje neviem či sa časom nepokazí software alebo aby mi nezačali sekať hry.A nevieš náhodou či to bude stále tak alebo sa to ďalším updatom strati :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matysek6666 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Je to asi upozornenie pre slabších ľudí 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 To, že Sony přidá oficiáoně jednu hlášku znamená, že se budou sekat hry? Jako vážně, trochu myšlení by neškodilo. Tophle upozornění se beztak objevuje už léta v manuálech ke hrám a také se kvůli tomu nesakají, že? A protože v Sony nepracuju, těžko můžu vědět, zda hláška zmizí. Ale proč by měla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matysek6666 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Dik za odpoveď už to neriešim ,stávajú sa aj horšie veci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.