Proluxis Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Zdravim všechny bando.. Jsem tu naprostý začátečník a proto budu mít asi dost laických dotazů..takže koupil jsem PS3 Slim 320 G A hned první dotaz směruji k paměti mimo fotek, hudby mohu uložit nějakým způsobem i staženou hru třeba nebo jak je to s 3 vypálit to půjde..?? Druhý ..jak mohu hrát online s přáteli něco jsem četl o PSN... Díky prozatím všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Pokud máš oficiální firmware 3.55 (a nižší) tak by ti po nainstalovaní custom firmwaru 3.55 šli stažené nebo vypálené, ale nemohl by jsi hrát online ani se připojit na PSN.. Pokud máš oficiální firmware 4.00 můžeš hrát pouze originální hry, ale zato můžeš hrát hry online a mít volný přístup na PSN.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Proluxis Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Pokud máš oficiální firmware 3.55 (a nižší) tak by ti po nainstalovaní custom firmwaru 3.55 šli stažené nebo vypálené, ale nemohl by jsi hrát online ani se připojit na PSN.. Pokud máš oficiální firmware 4.00 můžeš hrát pouze originální hry, ale zato můžeš hrát hry online a mít volný přístup na PSN.. Díky..a k čemu všemu vlastně to PSN slouží...prosím laicky..někde jsem snad četl že jsou i nějaké stahovatelné hry..:?::) A jak je to s připojením PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Na PSN můžeš po přihlášení (vytvoření profilu) stahovat dema, popř. plné hry pokud je zaplatíš :roll: dále doplňky ke hrám, trailery ke hrám, obrázky, témata a ostatní obsah (něco zdarma něco placené).. PSP a PS3 propojíš přes Remote Play pomocí wifi, obraz z PS3 nebudeš mít na TV ale v PSP :psp:.. Obrázky, filmy, hudba, prohlížeč... funguje normálně ale her jde jen pár :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 No viac odpovedí nájdeš v časti tutoriály. Skús si o tom niečo prečítať. Pokiaľ si nováčik tak nezaškodí si prejsť aj pravidlá fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Proluxis
Zdravim všechny bando..
Jsem tu naprostý začátečník a proto budu mít asi dost laických dotazů..takže koupil jsem PS3 Slim 320 G
A hned první dotaz směruji k paměti mimo fotek, hudby mohu uložit nějakým způsobem i staženou hru třeba nebo jak je to s 3 vypálit to půjde..??
Druhý ..jak mohu hrát online s přáteli něco jsem četl o PSN...
Díky prozatím všem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.