Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Yu-Gi-Oh!GX(na PSP)

Spawn

Recommended Posts

Je to zdlouhava hra a pro mě náročná páč neumim anglicky až napár výrazů..ale snažím se..celkem to jde nejsem zatím expert ale par mocnejch karet už mám..Taky jsem jsem rád že to nekdo hraje..

Taky nejsem na anglictinu zadny prebornik, ale prave diky tehle hre se docela ucim. Libi se mi vetsina sberatelskych karetnich her a tahle neni vyjimkou. Hral jsem ji poprve na GBA a proti tem prvnim verzim (i proti verzi pro PC) je tahle PSP verze (zatim hraju jen prvni dil) mnohem propracovanejsi. Ma super tutorial na zacatku a prehledne menu. Vubec mi nevadi, ze je zdlouhavejsi (mezi karetnimi hrami je spis jedna z tech nejrychlejsich:-)), aspon dlouho vydrzi:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja na PSP hraju Yu-Gi-Oh jen chvilku, ale predtim jsem to hral dost na GBA. Vsechny Yu-Gi-Oh hry (na GBA je myslim 8 ruznych) se mi vzdycky zdaly moc lehky. Jak je to s touto na PSP - je to casem tuzsi? Par prvnich souboju jsem vyhral prakticky jen s priserama - bez kouzel a pasti.

Odkaz ke komentáři

Hmm jako tady si vybíráš koho drtíš....

Jasne, to bylo na GBA taky. Ale po par soubojich jsem si vyladil balicek a pak jsem sampionatem projel jak nuz maslem. Tady to ale mozna bude tezsi, zda se mi ze AI tu docela funguje;-)

BTW - jaky je rozdil mezi Yu-Gi-Oh! GX Tag Force a Yu-Gi-Oh! GX Tag Force 2? Ma cenu hrat je postupne, nebo mam vlitnout rovnou na dvojku?

Odkaz ke komentáři

Tak musim rict, ze ta jednicka je opravdu dobra. Proti GBA verzim sla podle mne obtiznost nahoru a vzhledem k poctu karet (pres 2400) lze opravdu zazit zajimave kombinace. Na gamezone.com a ign.com jsem cetl, ze je hrozna otrava sledovat hru souperu a spoluhrace pri tag soubojich, ale musim s tim nesouhlasit. Tyhle souboje jsou prave naopak velmi zabavne. Hrat s nekym, jehoz balicek neznam, proti jine dvojici je docela super;-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu