Béňa Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Čus, mám dotaz. Kamarád má PSP 2.50 a chtěl by hrát ISO hry stahlý z netu. Na co má přehodit firmware aby mu to šlo?? Díky sorry,jsem antipsptalent :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 raven Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 musi udelat downgrade na 1.50 a pak si tam muze dat nejakej CTF.....tam to slape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guns-player Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 http://console-forum.net/showthread.php?t=6666 Takovejhle dotazu jsou tu tuny!!! Koukejte trochu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 nejlepsi bude kdyz upne na 2.71 a udela dg na 1.5..nebo jestli to chce mit rychle a je z praglu tak mu to udelam pres pandoru nebo mu helpnu po ICQ.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Béňa Odesláno Říjen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 nejlepsi bude kdyz upne na 2.71 a udela dg na 1.5..nebo jestli to chce mit rychle a je z praglu tak mu to udelam pres pandoru nebo mu helpnu po ICQ.. Je z Radotína (P5). Kdyžtak se ho zeptám a napíšu ti jeho ICQ. A díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Béňa
Čus, mám dotaz. Kamarád má PSP 2.50 a chtěl by hrát ISO hry stahlý z netu.
Na co má přehodit firmware aby mu to šlo?? Díky
sorry,jsem antipsptalent :) :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts